Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit jelent az hogy egy termák/...

Mit jelent az hogy egy termák/szolgáltatás ára átlépte a "lélektani" határt? Amikor ugyanúgy fogy, ahogy eddig, tán kicsit kevésbé de mivel drágább, a kereskedő többet keres vele mint valaha?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 10:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Már semmit sem jelent, mivel az idióta cikkírók ezt a szót is teljesen elértéktelenítették.

Már minden minimum duplán átlépte a lélektani határokat, az ingatlanok talán 3x ben is, még is ugyanúgy veszi mindenki és megy tovább az élet.

Akkor végül is átléptük a lélektani határt? Nem...

Majd akkor fogjuk mikor drasztikusan visszaesik a kereslet és alig fog fogyni valami. Egyenlőre nincs ilyen.

Csak a dráma (jogosan).

2022. ápr. 18. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

"jajajjajaj... és akkor mi lesz"

Az lesz hogy jót röhögök amikor bejelenti a kormány hogy meghosszabbítja a hatósági árakat. Stop az áraknak, stop a buta kereskedőknek

2022. ápr. 18. 12:53
 13/19 A kérdező kommentje:

"Az lesz hogy jót röhögök amikor bejelenti a kormány hogy meghosszabbítja a hatósági árakat. "

Madárkám én a helyedben nem röhögnék ezen mert az árstop költségeit TE fizeted meg, te a fogyasztó.

Marha jó hogy X termék csak X ft lehet, de cserébe a kereskedő az összes többit meg 2x ktg-en adja...

És azt is én fizetem... elemi matek. Többet hagyok ott az idióta árstop miatt a kasszánál mint nélküle hagynék.

Persze egy egybites fidessdroidba kár a szó.

2022. ápr. 18. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor ki kell bővíteni az árstopos termékek listáját. Akkor aztán lenne nagy sírás. Amúgy legalább a benzinárstop egységes, egy kuras sem tud nyerészkedni a benzinen
2022. ápr. 18. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A szocializmusban árstop volt mindenen.

Nem is lehetett kapni úgy nagyjából semmit.

2022. ápr. 18. 16:14
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem véletlen hogy az árstop mellé kötelező készletet is előirtak.

És nem igaz az hogy én fizetem meg az olcsó termék árát. Hanem ezzel szemben az az igazság, hogy az fizeti meg, aki kevésbé árérzékeny mint én, és több mindent tesz a kosarába. Aki nem engedheti meg magának, az tud ezzel spórolni! Elemi matek.

2022. ápr. 18. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"kötelező készletet is előirtak"

Akkor csődbemegy, és abbahagyja ezt a szakmát.

Ezt is te fogod megfizetni, mert utána olyan veszi át a helyét, aki megteheti. Akinek olyan kapcsolatai vannak.

Tehát minden oldalról (ipar, kereskedelem, média, egészségügy, katonaság, rendőrség, hivatalok, stb) olyan emberekkel leszel körbevéve, akik valamilyen módon kötődnek a mostani hatalomhoz.

Igaz, hogy aki nem árérzékeny, az egy kicsit többet fog költeni - viszont MINDENKÉPPEN többet fizetsz te is, mert ki más fizetné meg?

Neked nincsen érdekérvényesítő képességed, neki meg van.

2022. ápr. 18. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki egyszerűen, érthetően és részletesen. Enélkül a trágár minősítésed csak magadat jellemzi.
2022. ápr. 18. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves azon kommentelők, akik szerint sz@rrá keresik magukat a kereskedők, még jól is járnak.

Akkor azt nem értem, miért nem csinálsz Te is egy vállalkozást, ha ez ilyen egyszerű?

Vagy mindenki más ennyire buta?

2022. ápr. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!