Mi lenne a jó megoldás?
Jelenleg felmondás alatt állok a munkahelyemen. Nagyon rosszul éreztem már magam a munkahelyemen (vezetőség váltás volt). Kihangsúlyozták ha nem találok másik munkát akkor örülnének ha maradnék.
3 hónapja elkezdtünk babát tervezni a férjemmel akkor még jó volt a munkahelyem.
Most hogy felmondás alatt állok elgondolkodtam hogy szüneteltessük e a babaprojektet. Férjem hallani se akar róla, bár én is nagyon szeretnék már gyermeket.
Félek attól ha lesz egy új munkahelyem és közben terherbe esek, akkor a próbaidő alatt kirúgnak.
Azért ha mindketten egészségesek vagytok, pár hónap, maximum fél-egy év alatt összejön.
Pár hónapot se bírsz ott ki? Miért? Mit jelent az, hogy non-stop kell dolgozni? A hosszú napok vagy hétvégi munkák helyett gondolom kaptok szabadnapot.
És nézd a dolog másik oldalát: ha valahova fölvesznek és pár hónap múlva kiderül, hogy terhes vagy, akkor utálni fognak. Ezt nem fogod érezni, míg otthon vagy, de mikor visszamész, mindenképpen. Te olyan légkörben tudnál dolgozni? Ha nem, akkor ugyanott leszel, mint most, csak egy lehetőséggel kevesebb, sőt ha az önéletrajzodból kiszúrják, hogy te így voltál az előző helyen, biztos nem fognak téged másik helyre fölvenni. Vagy ha szakmán belül híre megy. Vagy ha ismerősük van ott és leinformálnak téged.
Köszönöm, legjobb megoldás szerintem ha szüneteltetjük a babaprojektet.
A non stop munka azt jelenti, hogy lehetetlen határdiőket adnak konklúziók leadására így van hogy este 10ig dolgozom vagy pénteken 4kor adnak egy hétfő 8as határidős melót, így hétvégén is dolgozom. Nyilván ha nem teljesít valaki akkor kirúgják (volt rá példa)
Szerintem akkor ha 1 évre szüneteltetjük az korrekt lenne már nem?
Szeretek mindent korrekten őszintén csinálni, így ezt sem szeretném máshogy.
Nyitott vagyok bármi más opcióra de jelenleg dolgozom és alszom, semmi időnk sincs egymásra se magamra.
Ha kevesebbet dolgozom es elcsúszok a határidővel akkor kirúgnak.
Nagyon szeretnék már gyermeket és most jutottunk el odáig hogy mind a ketten szeretnénk, eddig vagy egyikünk vagy másikunk nem érezte magát késznek rá.
Jön, ha jönni akar, aztán meg babaproject.
El kellene dönteni, hogy mit akartok, aztán annak megfelelően tervezni és cselekedni. Egyáltalán van "üzleti tervetek" a baba érkezésére, vagy az is majd megy ahogy sikerül?
Van tervünk ha jön a gyerek.
Már a kapcsolatunk elején félre tettünk a gyerekre, úgy hogy van megtakarításunk.(+6 havi megtakarítás bármilyen varatlan eseményre)
Ha megszületik 3 évig itthon leszek, mellette ha van rá időm bedolgozok egy cégnek.
Az biztos hogy nagyon szeretnénk gyereket de nem szeretnék "csak" anya lenni. Le kalappal azok előtt akik ezt tudják csinálni, de nekem szükségem van a szellemi munkára.
Ha jön ha jönni akar és a babaprojektet azért váltogatom.
Kivizsgáltattuk magunkat szerencsére egészsegesek vagyunk.
Nem görcsölünk rá nem figyelgetem pontosan mikor van ovulációm, szimplán együtt vagyunk, amikor kedvünk van hozzá (kb 2 naponta). Aztán ha összejön a gyerek akkor nagyon fogunk örülni, de nem görcsölünk arra ha a hónap nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!