Egészségügyi indokkal szeretnék felmondani, kitől kell igazolást kérni?
Tegnap, illetve ma értem el azt, hogy ha nem engednek el azonnali hatályú felmondással, akkor vállalom a következményeit is, nekem elegem van.
Amint találkozni fogok itt a fentebbi illetékessel, meg fogom kérdezni, hogy tud-e nekem munkát ajánlani az irodában (van szakmám, amivel irodában el tudok helyezkedni), de számolni kell azzal is, hogy nem tud ajánlani semmit, én viszont fix hogy vagy így, vagy úgy, de itthagyom a helyet...
#2 Hallottam már másoktól, hogy próbálták az elképesztően hosszú felmondási időt lerövidíteni, nem engedték nekik.
Az alvászavar nincs diagnosztizálva, pont ezért nem tudom mennyire egyszerű, de én nem vagyok hajlandó tovább ittmaradni, nem bírnám ki a felmondási idő végéig.
#8 Amilyen idegbeteg manapság is a főnök, lehet nem lesz rá szükség, el akarja intézni hogy a cég szabaduljon meg tőlem, aminek örülök is, legalább nem kell ezzel bajlódni :D
#9 Igen, bizony 3 hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!