Nettó 330 ezres fizetés milyennek számít Budapesten?
Figyelt kérdés
Van egy gazdasági alapdiplomám, nyelvvizsgám (bár a nyelvet nem használom annyira aktívan) és 3 év munkatapasztalatom. Banki back office területről van szó.2022. ápr. 12. 11:02
21/28 anonim válasza:
Budapesten gyenge. Ha figyelembe veszem, hogy gazdasági diplomád van, 3 év tapasztalattal, akkor meg szánalmasan gyenge. Gondolom első munkahely és beleragadtál. Váltani kell, minél előbb!
22/28 anonim válasza:
Váltsál haver, én sima csomagfutárként 400-450et keresek nettóba, 8 általánossal.Ez VICC kategoria amit neked adnak ennyi tanulással.Én 400 alatt fel se kelek reggel ez halál komoly tesooo
23/28 anonim válasza:
22, azért azt tedd hozzá, hogy a fizu felét a borravaló adja ;)
Ha nem mész vissza a címekre meg jópofizol egész nap, akkor az se több 200 ezer körülinél :)
24/28 anonim válasza:
Ez igaz 260 a nettóm, és olyan 150-200 a jatt.de ennyi mindig megvan 3 éve már! Igazi proli tróger munka, ilyen parasztoknak mint én aki nem tanult csak 8 általános van, de szeretem és örülnek megbecsülnek az emberek mikor megyek gls furgonommal.
25/28 anonim válasza:
Amúgy teljesen alvállalkozótól függ. A mi GLS depónk az osztrák határ mellett van, ezért a fizu is 180 ezer. Erre a jatt kb 150, ha eladod a raklapokat felvét után, az havonta egy plusz százas :)
Persze ehhez jó túrát is kell kifogni.
26/28 anonim válasza:
Nagyon kevés, a kvalitásaiddal ez simán nettó 400 lenne máshol.
Válts!
27/28 anonim válasza:
Gazdasági vegzettséggel tenyleg atlag alattinak számít, mivel a közgazdaszok jól keresnek. Egyébként abszolút korrekt fizetés ez egy (akár diplomás) fiatalnak (persze nem közgazdász/IT vegzettséggel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!