Nettó 330 ezres fizetés milyennek számít Budapesten?
Ez nagyon kevés sajnos ilyen végzettséggel.
Én biztonsági őrként 280 nettót keresek, 3 hetes tanfolyam kellett hozzá ami 120 ezer volt.És nem csinálok egész nap semmit csak netezek, olvasok, pár kulcsot kiadok.
Valakinek rengeteg lenne másnak meg simán elmenne a kötelező dolgokra.
Ha a te életstílusoddal össze lehet egyeztetni és mellette spórolni is tudsz akkor rendben van.
Nekem ez bőven elég lenne, 150ből megélek. Bérlet, kaja, számlák. Gyerekem, hitelem, autóm nincs így a többit simán félre tudnám rakni.
De ha neked mondjuk van hiteled, gyereked, autód, nincs bérlet támogatás, tartozásod van stb. akkor ja, lehet kevés lenne.
Amúgy szerintem mint összeg kevés. Most lehet azzal jönni, hogy én még ennyit sem keresek a gyárba' attól még kevés marad.
Persze attól is függ mire megy el. Albérlet önmagában 100+ ezer, rezsi 40, közel fele elment és még nem csináltál semmit. Ha spórolsz talán félre teszel 50-80 ezer Forintot amivel meg pont nem jutsz semmire.
Egyedül saját lakásban már meg lehet belőle élni relatív kényelmesen, de extra dolgok mint kocsi, nagyobb utazások nem ebből lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!