Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kezelitek az igazságtalan...

Hogy kezelitek az igazságtalanságot munkahelyen?

Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul viselem, csak kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel. Nálunk munkahelyen én dolgozok a legjobban (egyáltalán nem nagyképűségből írom ezt, ez puszta tény). Mégis szinte csak engem piszkálnak a főnökeim.. amikor egyik munkatársam a cigi miatt a nap felét ellógja, az nem gond. De ha én 10 perccel tovább ebédelek, mint ami meg van szabva, de egyébként egész nap az irodában ülök, az probléma. Lelkiismeretesen dolgozok, gyorsan, pontosan, mindig előre veszem, ami fontos. Tudják, hogy ez így van. Az említett kolléga konkrétan beleszarik mindenbe, hihetetlen dolgokat művel.. az csak hab a tortán, hogy a nap felét ellógja, de emellett pontatlan, nem érdeklik a határidők, lassú.. mégis az a baj, ha én egyszer 10 percet kések az ebéd miatt, az nem, amit ő csinál! Mért? Hozzáteszem, emberileg is kedvelnek. Mással is van ilyen munkahelyen? Hogy viselitek?
2022. ápr. 9. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy amint lehet, elhúzok a büdös francba. Itt mondjuk nem az a baj, hogy csesztetnek, mert azt nem teszik. Hanem hogy hülyéknek áll a világ. Mivel szinte csak én dolgozom normálisan, lassan minden feladat rám hárul. A többi játssza a hülyét, szarul csinálja meg a dolgokat, és egyszerűen lehetetlen tanítani, mert csak azért se csinálja. A vége mindig az, hogy az értelmesebbeknek kell a hülyék munkáját is elvégezni…
2022. ápr. 9. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Felszólaltam már 1-1 dolog miatt, de falra hányt borsó. A vezetőtől is függ a hozzáállás.
2022. ápr. 9. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt kezelem nehezen, amikor csapatban dolgozunk, és ha másvalaki vét egy hibát, akkor úgy veszik, hogy együtt követtük el, és én is le vagyok szidva, vagy esetleg csak én, mert az elkövető épp szabadnapos, amikor a hibát észreveszik. És ha mondom, hogy nem az én hibám, az a válasz, hogy: "Itt nincs olyan, hogy én ezt csináltam, ő azt csinálta. Ti egy csapat vagytok!". Mentálisan le tudja építeni az embert.
2022. ápr. 9. 23:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell mondani

Mindig ez van, 1-2 embernek mindent kell tudnia, masok meg bele vannak kényelmesedve az 1 perces munkájukba

De a fonok a fsz, hogy igy csinálja. Ki kell lépni a g3cibe

2022. ápr. 10. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!