Budapesten bruttó 260-as bér (heti 40 órás főállás) nem karcsú egy csöppet? Mellé semmi, se cafi, se semmi, még túlórázni se lehet
Ott annyi van, hogy 260-at kapsz és a munkáltató ilyen olyan célpótlék címén még odabiggyeszt bruttó 26-ot.
Amely pótlék bármikor el is vehető!
"l nyomdában is megkapsz 200 nettót végzettség nélkül, "
És az hány műszakos is? Ott is kényelmesen 8ra kell járni (És a kutyát se érdekli, ha 9re érsz be..)?
Na az is ilyen?
Én diákmunkával szoktam kitelepüléseken dolgozni. Egy gyengébb rendezvényen is kb 1800-2000 az órabérem. Egy erős, meghalós rendezvényen akár 3.000 is ( forgalomtól függően, rádob a főnök a fizunkra amennyit gondol)( persze, nem ez az átlag, sikerült egy nagyon jófej fönököt kifognom)
szóval belőlem kiindulva, kevésnek tartom eléggé. 260-ból még félretenni sem tudsz, ha nem a szüleidnél vagy saját lakásban laksz, hitel nélkül. Szerintem nézz körül még, hátha valahol jobban megbecsülik a munkádat.
De basszus mondja valaki, hogy azért piacképes diplomával lehet normálisan pénzt keresni, mert eskü otthagyom az egyetemet, ha még egy diplomás is ennyit kap. (Pénzügyet tanulok)
"Egy gyengébb rendezvényen is"
Ne hasonlíts egy versenyszférás keményen pénzes eseményt egy közszférás faroklóbáláshoz.
"6-14ig,"
Na ott is van a bibi. Hát 6ra kell járni. Ahhoz bizony már jóval 5 előtt fel kell kelni. És az nem baba.... ennyi.
Illetve a szünetet itt is ledolgoztatják, plusz 40 perc.
Könnyű fizikai, lapadagolás ilyesmi, ha betanulsz pl egy hajtogatógépet, akkor plusz 20-30 nettó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!