Budapesten 3 műszakban mennyi az a Bruttó kereset ami szerinted honorálja, ezt az életmódot?
Számomra, aki az átlag sokszorosát keresi saját beosztással, kb nincs az a pénz 7 szamjegy alatt.
Annak a számára aki tanulatlan, opciói fogytán, csóró, stb, lehet már 150 nettoert elmegy.
Mi lenne fair? 4-500 nettó.
1# Figyelj nem mindenki alatt van meg a háttér és támogatás, hogy tovább tudjon tanulni. Nekem például ellátnom kellett a házat már 12 évesen. Ha nem volt bent fa akkor senki nem hozott be...
A városban azért egy technikum végzettséget sikerült szereznem, ami most kapóra jött itt BP-en.
2# kifejtenéd?
1 műszakban meg kevés pénzeket fizetnek Budapesten.
(Büfé szakos) diplomások vannak itt?
Tudom, csak ettol meg kontextus fuggo, leginkabb annyit amennyiert elvallalja valami szerencsetlen.
"1 műszakban meg kevés pénzeket fizetnek Budapesten."
Mit nevezel kevésnek? És mellé hogy árazod be az egészségedet?...
6# nettó 200 szerintem az kevés, decathlon e körül fizet általában .
minimum 100-150.000Ft elmegy kajára, és egyebekre.
7# jól menő ügyvéd vagy mérnök a végzettsége és a tudása alapján, de inkább elmegy 3 műszakozni.
Egyébként a legtöbb 3 műszakos pozit a tanulatlan keleti bevándorlókkal töltik fel (ukrán, román), akiket bagóért lehet foglalkozatni, és nem szólnak vissza semmire.
A jellenlegi munkahelyem technikuot követel és régen 3 éves tapasztalat is elvárás volt. Mégis 3 műszak, mert kell a termelés.
Azért egy technikum 8 osztály +4 érettségi +2-3év volt. Mégse mondanám azt, hogy tanulatlan Borsodi lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!