Mennyire nagy hatrannyal indulok igy?
Figyelt kérdés
Munkahelyet valtottam, tobb koros volt az interju. Felvettek. Amikor hivtak, hogy felvettek szoltam elore hogy lesz egy mutetem honap vegen, amire fel eve meg van az idopont es semmi esetre sem szeretnem eltolni (orrmutet, orrsovenyferdules miatt). Rendes volt a leendo fonok, mert kerdezte hogy a mutetig akarok e dolgozni vagy utana kezdjek? En mondtam, hogy 1,5 is 1,5 betanulas es szivesen kezdenek hamarabb (nem a tappenz miatt) ugyanis a cegnel van home office-ra lehetoseg. Igy a mutet koveto par napban (csutortokon mutenek) azon a heten biztos tappenz, de utana hetfotol ha nem vagyok annyira rosszul szivesen csinalnam home office-ba. A gipszlevetelt kovetoen pedig mennek is dolgozni, ha nekik nem jelent problemat par lila folt meg. Jot mosolygott es mondta, hogy nem gond, ahogy szeretnem. Viszont szerintetek a tobbi leendo kollega hogy fog ram nezni hogy be se leptem de mar tappenz?2022. ápr. 6. 10:40
1/11 anonim válasza:
Mindegy, a főnöknek kell a munkád, a műtét ideje meg adott.
2/11 anonim válasza:
A többi kollégának k...vára semmi köze hozzá. Ha a főnököd nem csinál problémát belőle, akkor ne foglalkozz velük.
3/11 anonim válasza:
Leendő kollégák is emberből vannak, bizonyára volt már fix dátumú esemény az életükben. Túl fogják tenni magukat ezen, ne aggódj. Ha meg mindenki HO-ban van, akkor úgysem fog feltűnni nekik, hogy nem vagy ott :)
4/11 anonim válasza:
Ha a főnök pozitívan állt hozzá semmilyen hátrány.
5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom, megnyugodtam kicsit :)
2022. ápr. 6. 11:00
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, miert?
2022. ápr. 6. 12:49
8/11 Shaddark válasza:
Örülni fognak, lesz miről beszélni legalább...
9/11 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz. A leendő főnök jól reagált és ez a lényeg.
10/11 anonim válasza:
Ha nem okoz gondot neked erről beszélni, akkor mondd el a kollégáidnak is jó előre, hogy mi várható, mert nem biztos, hogy jól veszi ki magát, ha a műtét előtt jelented be, hogy nem leszel. Igaz, hogy a főnök elengedett, de azért ha személyesen, előre elmondod a hiányzásod indokait az egészen másképpen veszi ki magát, mint egy egyszerű bejelentés, hogy holnaptól nem vagy. A lényegen nem változtat, de máshogy néznek rád a kollégáid, ha partnerként kezeled őket. Csak egy gesztus, de sok kellemetlenségtől megkímélheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!