Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A fizetés kötelező? Mi történn...

A fizetés kötelező? Mi történne akkor, ha az állásinterjún egy pályakezdő azt mondaná akkor, amikor kérdezik, hogy milyen fizetésre gondolt, hogy ő ingyen szeretne ott dolgozni?

Figyelt kérdés

Tudom, ilyen sosem fordulna elő, de évek óta gondolkozok ezen, hogy mit reagálnának ilyenkor. (Nem ettem meszet, nem akarom kipróbálni. :D Csak elméletben érdekelne.)

Mondjuk a pályakezdő nagyon ott akar dolgozni és kínjában ezt mondja. Vagy ott dolgozott valakije, akit elveszített és az emléke miatt ott szeretne dolgozni. Vagy bármi hasonló.

Felvennék és nem fizetnék ki?

Vagy kötelező a cégnek fizetést adni?

2022. ápr. 4. 23:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Be kellene blöffölni, hogy igazából van annyi pénzed, nem kellene dolgoznod, de mivel nem unatkozhatsz és szeretnél valami építőt csinálni, ezért dolgoznál.
2022. ápr. 5. 01:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mondtam ilyet anno. Kutatni akartam, megszoktam, hogy az állami szférában ezért egymást marják és túrják az emberek és egymás alá licitálnak, akkor legalább legyen ipari tapasztalatom a doktori mellett, legalább nem lesz 3-4 éves szakadék az önéletrajzomban a tanulmányaim miatt és tanulok valami használhatót is.

Felvettek, fizettek is valamennyit. Utána viszont nagyon jó lehetőségeket kaptam.

2022. ápr. 5. 02:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En antsz vagy adoellenornek mennek ingyen hobbibol. Nehany uzlet megerdemelne,aki romlott arut sozott ram stb.
2022. ápr. 5. 02:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ilyen jogviszony, mindenhol van minimum amit fizetni kell. Közérdekű munka lehet önkéntes, vagy ha valaki a saját cégében dolgozik.
2022. ápr. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!