A fizetés kötelező? Mi történne akkor, ha az állásinterjún egy pályakezdő azt mondaná akkor, amikor kérdezik, hogy milyen fizetésre gondolt, hogy ő ingyen szeretne ott dolgozni?
Tudom, ilyen sosem fordulna elő, de évek óta gondolkozok ezen, hogy mit reagálnának ilyenkor. (Nem ettem meszet, nem akarom kipróbálni. :D Csak elméletben érdekelne.)
Mondjuk a pályakezdő nagyon ott akar dolgozni és kínjában ezt mondja. Vagy ott dolgozott valakije, akit elveszített és az emléke miatt ott szeretne dolgozni. Vagy bármi hasonló.
Felvennék és nem fizetnék ki?
Vagy kötelező a cégnek fizetést adni?
Én mondtam ilyet anno. Kutatni akartam, megszoktam, hogy az állami szférában ezért egymást marják és túrják az emberek és egymás alá licitálnak, akkor legalább legyen ipari tapasztalatom a doktori mellett, legalább nem lesz 3-4 éves szakadék az önéletrajzomban a tanulmányaim miatt és tanulok valami használhatót is.
Felvettek, fizettek is valamennyit. Utána viszont nagyon jó lehetőségeket kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!