12/17 anonim válasza:
8 órát dolgozom.
Itthon hétvégén 5-6 órát.
13/17 anonim válasza:
Hétfőtől csütörtökig 9 órám elmegy, mert le kell dolgozni az ebédidőt és a pénteket is. Pénteken ezért 2,5 órával előbb el lehet menni, de jobb lenne, ha legalább az ebédszünetet nem kéne ledolgozni.
14/17 anonim válasza:
hétfő-csütörtök: 8,5 óra
péntek: 6 óra
16/17 anonim válasza:
Napi 1-2 óra, a többit elnetezem az irodában. Előző munkahelyemen 8-tól fél 5-ig volt a munkaidő, de nem lehetett hazamenni fél 5-kor, ki nem mondott kötelező túlóra volt naponta. Így napi 10-12 órát kellett bent lenni. De főleg azért, hogy másoknak segítsek, akik napközben elbeszélgették az időt, hiába végeztem a saját munkámmal. Én ezt nem óhajtottam csinálni naponta, a magam munkáját elvégeztem, s fél 5-kor eljöttem. 3 hónap múlva ki is raktak.:) De nem baj, ezt tudtam is előre, és nem is akartam rabszolga sem lenni.
17/17 anonim válasza:
Nyolc óra, néha kilenc, de ebből van egy óra szünetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!