Van olyan munkahely, ahol valamilyen szinten megbecsülik, elismerik a munkavállalót, és a munkáját?
Attól függ mit értesz megbecsülés alatt.Ha jó fizetést akkor inkább szakma és helyfüggő.Ha azt hogy normàlisan beszélnek veled az emberek,normslisak az inkább attól függ hogy egy adott helyen milyen emberek verődtek össze.
Természetesen van csak nem könnyű találni
Van ilyen. Megbecsülésre mint emberi hozzáállásra gondolok. Meghallgatják a véleményem, kijavíthatom a főnököt (20 éves kis senki gyakornok vagyok) elismerik a munkámat, megdicsérnek, büszkék rám, meg akarnak tartani, figyelnek mikor mennyi energiám van dolgozni (egyetemista vagyok, ez csak ilyen részmunkaidős állás), mindenben segítenek, mentorálnak stb. Figyelnek, hogy ne égjek ki és jó munkaerő váljon belőlem. Nagyjából egy éve vagyok itt.
Ez az első munkahelyem és a közeljövőben biztosan nem fogok váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!