Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak, hogy kiírjon a...

Mit mondjak, hogy kiírjon a háziorvos pár nap táppénzre?

Figyelt kérdés

Felmondás alatt vagyok, az utolsó hetem lesz jövőhéten, viszont hétfő-kedd-szerdán online tanfolyamon vennék részt, viszont szabadságot nem engednek kivenni, inkább kifizetik.

Koronavírus nem jöhet szóba, mert 2 hete estem át rajta.

2022. márc. 31. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Most voltam 1 hétig távol. 1 telefonomba került a dokinak. Fáj a torkom, fáj a fejem... annyit kérdezett meddig írjam ki? mondom a teljes hétre. Oké akkor pénteken jöjjön le a papírért.

Ennyi. ez így megy.

Még csak le se fizettem.

2022. ápr. 1. 09:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A fosás mindig bejön. Vagy a derékfájás.
2022. ápr. 1. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A derékfájás rizikósabb szerintem. Egyik rokonom pl lumbágós, ha kijön a lumbágója és nagy nehezen lejut a dokihoz (mert általában az orvosi ügyeletet hívjuk hozzá, mivel ilyenkor a wcre is alig vagy nem tud elmenni, nem hogy felöltözzön és a dokihoz menjen), az első, hogy a doki nyomja belé injekcióval a fájdalomcsillapítót.

Meg szerintem egy derékfájást autentikusan szimulálni lehetetlen. Ott munden részletre figyelni kell, hiszen egy apró mozdulat, ami egy átlagembernek nudli, meg se érzi, fel se fogja, az egy munkaképtelen derékfájósnak sikítással jár.

Viszont a hasmenésre legrosszabb esetben azt mondja a doki, hogy vidd be vizsgálatra a székletmintát a laborba, de inkább csak annyit mond, hogy maradj otthon, diétázz.

2022. ápr. 1. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!