Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak, hogy kiírjon a...

Mit mondjak, hogy kiírjon a háziorvos pár nap táppénzre?

Figyelt kérdés

Felmondás alatt vagyok, az utolsó hetem lesz jövőhéten, viszont hétfő-kedd-szerdán online tanfolyamon vennék részt, viszont szabadságot nem engednek kivenni, inkább kifizetik.

Koronavírus nem jöhet szóba, mert 2 hete estem át rajta.

2022. márc. 31. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Mondd meg az igazat, ki fog írni.
2022. márc. 31. 20:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasmenés? - esetleg emelygéssel.
2022. márc. 31. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
7%
Ne csalj táppénzzel. Akkor kellett volna gondolkoznod, amikor jelentkeztél online tanfolyamra, amelyik ütközik a munkaidőddel.
2022. márc. 31. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Pontosan mért ne csaljon táppénzzel 3 napot, ha az az épülését szolgálja, és pusztán rosszindulat miatt nincs rá lehetősége?
2022. márc. 31. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha a melóhelyen már bemondtad, h mikorra kéne a szabadság, az gázos, mert így átlátszó lesz.
2022. márc. 31. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
És?
2022. márc. 31. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

A hasmenést nem tudja ellenőrizni a doki.

De szerintem már ritka a vaskalapos háziorvos, aki csak a tényleges betegeket írja ki.

Volt ismerősöm, aki csak kicsit volt rosszul, de csak nem volt kedve dolgozni menni és doki nem volt hülye, tudta, hogy csak otthon akar maradni, rögtön mondta os neki, hogy hú de csúnya a torka, otthon kell maradnia. :)

2022. márc. 31. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy példával is reprezentáljam, a volt főnökasszony egyszer csütörtök-pénteken nem ment dolgozni, de szombaton már rakta ki a közösségi portálra, hogy elment túrázni a barátjával.

Na már most én nem hiszek abban, hogy csütörtökön az ágyból se tudok kikelni, szombaton meg túrázok, innen sejtettem, hogy valószínűleg csak nem volt kedve bejönni, de az ő dolga, nem pörögtem rajta, csak nevettem. :D

Emellett au hogy szabi helyett táppénzre menjen valaki csak akkor feltünő, ha csak akkor van táppénzen.

Persze nyilván a főnök is kapisgálja, hogy lóg a beosztott, de ha 3 napon túl van betegszabin, az már nem annyira feltünő (mert 3 nap szabi kellene neked).

2022. márc. 31. 21:11
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen esetekben azt kell mondani, hogy "Légyszilégyszilégyszi!"
2022. márc. 31. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Adj neki egy ötöst. Ki fog írni.
2022. márc. 31. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!