Ha holnap olyan emberek mennek a munkahelyemre, akik nagynak számítanak, de nem tudok menni, azt megértik nem?
Figyelt kérdés
Jön 3 főnök megtekinteni a munkahelyet. Igazából, ilyenkor minden jól szokott kinézni, az eredmények is kedvezőek. Az alkalmazottak véleménye nem is szokott számítani, a kijelölt időszakban blokkolni is szokták a körzetet, levelezési rendszert. Tapasztalattal jelentkeztem a céghez dolgozni, de úgy érzi magát az ember, mint egy kifacsart citrom. Évek alatt a képeid a falon lehetnek, de megítélés szempontjából nem számíthatsz semmi jóra, hiszen mindig bizonyítani kell magadat. Ez rengeteg energia, ahogy a jóra való törekvés is. Ha holnap látják, hogy nem tudtam menni, azt megértik nem?2022. márc. 31. 19:49
1/6 anonim válasza:
Atyaeg de zagyva szöveg. Nem értem, hova nem tudsz menni??
2/6 anonim válasza:
Észre sem veszik, hogy nem vagy ott, hacsak nem te vagy az egyetlen alkalmazott.
4/6 Jól van ez így? válasza:
Teljes mértékben megértően fognak viszonyulni eme sajnálatos történéshez, hogy becses személyi jelenléteddel, per pillanat nem tudod messzemenőkig emelni pompázatos itt tartózkodásuk alatt létrejött látogatásuk malaszttal teljes, fanfárok álltal kísért megtörténését. Képeket falon, szemre fogják vételezni, s megelégedéssel fogják konstatálni, mily rokonszenves lelkek húzzák itt ama bizonyos igát. Örülni kell ennek is, mivel már ez is igen nagy dolog, de legközelebb törekedni kell arra, hogy személyesen is látókörükbe kerüljünk, s sugározzuk feléjük mokány, pozitivitással teli energiánkat.
5/6 anonim válasza:
Te milyen pozícióban vagy ott? Ha beosztott vagy, senkit sem fog érdekelni ott vagy-e. Vagy ilyenkor max létszámmal kell működni a látszat kedvéért? Vagy nem értem...
6/6 anonim válasza:
Volt cégemnél az egyik gyártásért felelős mérnök megcsinálta az, hogy vevői látogatáskor nem jött be, pedig pont ő volt az illetékes. Látogatók meg a Porsche emberei voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!