Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen diákként a Starbucksban...

Milyen diákként a Starbucksban dolgozni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem tök jó lehet.

Nekem diákként a napszámos munkák jutottak, ami vissza gondolva nem is volt olyan rossz, de akkor utáltam

2022. márc. 28. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 10. Koromtól 12.ig dolgoztam a Starbucksban. Tökéletes diákmunka volt. Fiatalos csapat, viszonylag jó fizu, és rugalmas időrend (szinte magamnak írtam a beosztást). Viszont néha áldozatot követelt, pl ha valaki lemondott egy műszakot, akkor leginkább a diákoknak kellett vállalniuk, vagy ha senki, akkor az adott műszak nagyon megszívta, mert 1 ember munkája is rengeteg számított főleg csúcsidőben. Van vizsga, kicsit kell rá tanulni, de inkább gyakorlati, azt meg ígyis úgyis kénytelen vagy megtanulni. Ha jó csapatba kerülsz, akkor szerintem király munka :)
2022. ápr. 12. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!