Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért tapad rám egy ilyen nő?...

Miért tapad rám egy ilyen nő? Hogyan építsem le?

Figyelt kérdés
Van egy kiscsaj munkatársam, 3 éve dolgozunk együtt. Mindig valamelyik főnökre hajt rá és ez engem nagyon zavar. Az egyik nem kapott az alkalmon, most meg egyszerre 2 másiknál próbálkozik. Úgy, hogy csapkodja a haját, kétértelmű megjegyzéseket tesz nekik, meg egyszerűen hangosan vihog ha valamelyik megjelenik. A leginkább az zavar hogy ha megszólalok, egyből leszól, pedig a munka miatt muszáj,főleg ha tőlem kérdeznek valamit. Mindig le akar égetni. Úgy viselkedik mint egy 13 éves hiéhezett nem tudom mi. Egyszerűen ő úgy akar szerepelni hogy engem éget le. Hogyan állítsam le? Ráadásul sokak szerint erkölcstelen a viselkedése, könnyűvérűnek tartják, de mindig velem együtt látják. Egyszerűen rámtapad. Hogyan lehet leépíteni egy ilyen kis energiavámpírt? Anyja lehetnék.
2022. márc. 28. 11:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Mondta hogy szívesen d.na ezzel azzal és amikor megjelenik valamelyik, rám is vigyorog meg kacsintgat mint egy ketyós. Olyan mintha bele akarna rángatni az ő kis ügyeibe, vagy mintha engem kéne összehozni valamelyikkel. Egyre kellemetlenebb a helyzet a számomra. Gondoltam hogy leégetem akkor kihagyna a játékából, mert nekem férjem van még 2 gyerekem és nem akarom hogy vele egy lapon emlegessenek.
2022. márc. 28. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy zavar a társasága és nem akarsz vele beszélgetni
2022. márc. 28. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben 2 dolgot tudsz csinálni:

1, Levegőnek nézed, és nem foglalkozol vele, mert "nem érsz rá".

2, Elkezded provokálni, és kérdőre vonod akkor, amikor felhoz számodra kellemetlen témákat... :,D

2022. márc. 28. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne leégetni? A viselkedése magáért beszélt. Akit ez zavar, az magától is láthatja a viselkedését.

Téged nem tud ebbe belevonni. Nem fognak rólad semmi rosszat gondolni, csak együtt dolgoztok. Nyilván a közvetlen munkatársait nem tudja teljesen elkerülni az ember.

Egyébként ha csak téged zavar ez a munkahelyen, akkor nem lehet, hogy te értékeled túl? És csak tényleg hülyül.

2022. márc. 28. 12:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez nem hülyülés. De mindegy, ha akar izélni akkor azt négyszemközt is intézhetné, nem tartozik mindenkire. Nekem meg közöm nincs hozzá. Pont azért nem tudom leépíteni magamról mert rám van tapadva. Elég visszahúzódó típus vagyok, mellettem tud kibontakozni vagy nem tudom.
2022. márc. 28. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem próbál téged ledominálni. Ettől érzi többnek magát. Valószínű az önértékelésével vannak bajok. Nekem is volt egy olyan kolléganőm aki be akart feküdni a férfi kolléga ágyába, ezért állandó vihorászással, kivágott ruhákkal és egyéb női praktikákkal próbált célt érni a pasinál. Ha valaki csinosabb volt mint ő, vagy megközelítette a pasit, akkor biztos hogy megpróbált keresztbe tenni neki.

Mindenkit irritált a napi műsora amit levágott. Miután rám is féltékeny volt folyamatosan, én már nem bírtam tovább a viselkedését és inkább felmondtam. Mai napig meg vagyok győződve, hogy az a nő pszichológusra szorul. Hála Istennek megszabadultam tőle! :)

2022. márc. 28. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Talan mond meg neki h szakadjon le rolad? 🤷‍♂️
2022. márc. 28. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!