Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni ha a munkahely...

Mit lehet tenni ha a munkahely kamu szabadnapokat ír ki és erről csak utólag szerzek tudomást?

Figyelt kérdés

kI akartam venni szabit a gyerek miatt a tavaszi szünetre erre lárom már 5 napot kivettem 2022ben. egy napot nem vettem ki valójában,ezt a főnök írja ki csak úgy hogy fogyjon a szabi és mindig utólag mint megtudtam. Plusz pénzt ezért nem ad, így nyárra kb elfogy majd a szabim úgy hopy egy napot se voltam szabim.

mit tehetek ez ellen?

Ha erőteljesebben felemelem a szavam, kirúgnak.

Ha csak úgy csöndesen rákérdezek, le se szarnak.

Akkor mi marad?

2022. márc. 27. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10: Azért az durva, ha az alkoholista, diktátor igazgató a tanároknak nyárra sem ad szabadságot. :O
2022. márc. 27. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11.: Ad nekik szabadságot. Mint azt már jó párszor olvashattuk, mindenkinek szeptember 1-jétől a következő év június 15-éig tartó határozott idejű szerződése van, hogy nyárra fizetést se kelljen adni nekik. Majd jön picsogni nyáron a húgyagyú, hogy a júniusi tanévzáró értekezletre nekik mégis mér' kell menni, mikor már lejárt a szerződése, micsoda dolog az, hogy őneki augusztusban be kell mennie, mikor még nincs is új szerződés és mi lesz, ha a szeptemberi kezdésre nem jön vissza a tantestület fele. De mindig visszajönnek, ott pitiznek a vén alkesz főnök irodája előtt, hogy jöhessenek dolgozni, pedig fizetést is csak elvétve, ilyen-olyan levonásokkal kapnak.
2022. márc. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!