Mit lehet tenni ha a munkahely kamu szabadnapokat ír ki és erről csak utólag szerzek tudomást?
kI akartam venni szabit a gyerek miatt a tavaszi szünetre erre lárom már 5 napot kivettem 2022ben. egy napot nem vettem ki valójában,ezt a főnök írja ki csak úgy hogy fogyjon a szabi és mindig utólag mint megtudtam. Plusz pénzt ezért nem ad, így nyárra kb elfogy majd a szabim úgy hopy egy napot se voltam szabim.
mit tehetek ez ellen?
Ha erőteljesebben felemelem a szavam, kirúgnak.
Ha csak úgy csöndesen rákérdezek, le se szarnak.
Akkor mi marad?
Hát nem...az hogy a szabadság bizonyos százalékával a munkáltató rendelkezik rohadtul nem azt jelenti hogy csak úgy kihúzhat 5 napokat :) Közbe meg szerencsétlen ember nem is tud róla és dolgozik azokon a napokon.Ez szabálytalan,törvénytelen, vagy nevezze mindenki aminek akarja...pofátlanság.
Munkahely váltás a megoldás, minél hamarabb. Mert az ilyen munkáltató ha ezt képes megtenni ki tudja még milyen aljasságra lesz képes.
Nem írtok jelenlétit vagy hogy megy ez nálatok?
Én biztos nem hagynám szó nélkül,kultúráltan rákérdeznék,amúgy meg munkahelyváltás.
"Nem írtok jelenlétit „
de írunk. és akkor mi van? ott van a jelenléti és ott a szabis papír ami nyilván üti egymást. És akkor mi van?
Semmi. Akkor üti egymást. Az van amit a főnök mond. Ha az mondja 1+1 nem 2 hanem 3 akkor annyi.
" mindenki hibázhat,lehet nem direkt csinálták."
Van ember a földön aki elhiszi hogy ez véletlen? nem, ez tudatos csalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!