Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi a kezdőfizetése egy...

Elod03200 kérdése:

Mennyi a kezdőfizetése egy frissen végzett építőmérnöknek itthon és külföldön?

Figyelt kérdés

2022. márc. 26. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Épìtőiparban köt ki a kókler emberek elég nagy százaléka, és ez nem csak a fizikai segedmunkásokra igaz. Sajnos én úgy látom, hogy a bunkó arrogáns embereket felszìvja ez az iparág minden szinten, aztán én sem vagyok tévedhetetlen. Régi módi felfogás van amit én utólag jó messzire elkerülnék.
2022. ápr. 14. 05:43
 12/13 anonim válasza:

Tényleg nem az értelmesebbje dolgozik ebben, hanem a más kárán törtető, taposó magyar emberek. Akkor is, ha mérnökök. Gépészeknél kevésbé negatív a közeg, villamosnál pláne ellenkezőt hallani.

Kezdő fizut 300 felett kell kérni, de nem ritka, ahol 400at is adnak, nettóban

2022. júl. 9. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Épìtömérnökként azt mondom sajnos hogy ha normális munkaidőben, szeretnél jól keresni akkor inkább menekülj ettől a szaktól.
2022. szept. 27. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!