Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Céges adatnak minősül egy...

Céges adatnak minősül egy általam írt felvételi teszt? A saját irományomhoz nem férhetek hozzá?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy céghez és behívtak írásbeli tesztre. Olyan tesztsor volt hogy röhögőgörcsöt kaptam (ha egy polc teherbírása max 50 kg akkor a 12 kg-os csomagokból hányat tehet rá max-és hasonló MTA-szintű kérdések...).

Na megjött az eredmény nem vesznek fel mert 20 % alatt teljesítettem...

mondom na ezt megnézném kijavítva mert azt is erősen csodálnám ha akár 1 pontot is vesztettem volna...

és a válasz: NEM ADJÁK KI mert ez bizalmas céges adat.

Az ÁLTALAM ÍRT teszt kijavítva az céges adat??? Nem férhetek hozzá ahhoz amit én magam írtam?

Valaki elmagyarázná hogy van ez? Még az érettségi, nyelvvizsga is betekinthető akár fotózható is kijavítva...

ha meg se nézhetem, hogyan élhetek kifogással-jogorvoslattal?

2022. márc. 24. 08:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

Gondolom ugyanazt a tesztet akarják használni még egy darabig. Maga a teszt meg az ő szellemi termékük, és az is része a kitöltött tesztnek.

Ezzel együtt szerintem ökörség az egész. Szerződési szabadság van, ez a cég nem tartozik neked semmivel, nem tudom hova fordulnál jogorvoslatért.

2022. márc. 24. 12:52
 12/19 A kérdező kommentje:

"Gondolom ugyanazt a tesztet akarják használni még egy darabig. Maga a teszt meg az ő szellemi termékük, és az is része a kitöltött tesztnek."

Továbbra is áll a kérdésem: HA nem LÁTOM az eredményt mégis mi alapján reklamálhatok? higgyem el bemondásra hogy korrektül pontoznak? Aztán miért hinném el?

2022. márc. 24. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát nézd, eleve mélyen lenézed a céget, egyértelműen nem vagy oda való, így felesleges rugózni rajta. Amúgy meg joguk van a saját rendszerük szerint felveteliztetni/vizsgázni a jelentkezoket. Miután ez nem egy hivatalos vizsga, nem tudsz utána járni.
2022. márc. 24. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Alapítványi iskola.
2022. márc. 24. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

Hmm.

Lehet mégsem voltak olyan egyszerűek ezek a kérdések, nem igaz? Sokszor az ilyenek beugratósak. ;).

2022. márc. 24. 16:45
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
ti komoylan nem jártatok még így? Nekem 2 helyen is ez volt. Gyári betanított meló borsod. Persze én nem kértem ki , de alap matek volt benne és megvágtak. Röhögtem egyet és haytam a fszba őket.
2022. márc. 24. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
"HA nem LÁTOM az eredményt mégis mi alapján reklamálhatok?" Hát ez az, nem reklamálhatsz. Mivel ezen a ponton semmilyen jogviszonyban nem álltok, és nem tartozik neked semmivel. Bármilyen szempontok alapján felvehet embereket, akár a legkevesebb pontot elérőt is, ha neki épp úgy tetszik.
2022. márc. 24. 20:19
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
GDPR-t belengetve esetleg ki lehet sajtolni valahogy. De felvenni már tuti nem fognak
2022. márc. 25. 16:55
 19/19 anonim ***** válasza:

ha egy polc teherbírása max 50 kg akkor a 12 kg-os csomagokból hányat tehet rá

Erre pl mit írták? lehet beugratós

2022. márc. 25. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!