Ha munkaügyben kérdezni szeretnék valamit Melódiákos mentoromtól mi a jobb ha leírom neki vagy ha felhívom?
Figyelt kérdés
Így hogy tőlem fordult el múltkor és csak ilyen ügyben kereshetem. De mindegy hogy írásban vagy szóban?2022. márc. 24. 01:57
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy írásban avagy szóban, de az írást jobban preferálják.
(email, autentikus, letisztult, lényegre törő)
De amennyiben akár közvetlenebb kapcsolatban vagy a munkáltatóval, szerintem akár egy szünetben is megkérdezheted illetve megbeszélheted vele amit szeretnél.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor ne szóljak senkinek hogy jövőhéten nem tudok dolgozni menni?
2022. márc. 24. 05:37
4/9 anonim válasza:
Írd le neki, hogy nem tudsz menni de semmi mást.
5/9 anonim válasza:
Ez így nagyon rossz lehet mindkettőtöknek.
Nem gondoltál még arra,hogy átmenj egy másik diákszövetkezethe,vagy szövetkezeten belül új mentort kérj?
Amúgy meg emailt írj.
6/9 anonim válasza:
Írj emailt, az a tisztább. Ha bármi van, később ott a bizonyíték, hogy te szóltál.
7/9 anonim válasza:
Kedves ötös szerinted egy ilyen papiros bolondot érdekli hogy zavaró?
8/9 anonim válasza:
Jogos.Valószínű reménykedik még.
De hogy ez szövetkezeten belül senki nem érzékeli?
Vagy a mentor miért nem küldi máshoz,akár egy cserével?
Ötös voltam.
9/9 anonim válasza:
Napi diákmunkás mentoros kérdésünk add meg uram nékünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!