Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Knorr-Bremse-nél aki felmond...

A Knorr-Bremse-nél aki felmondott, mi volt a baja a céggel?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem felmondtam, hanem felvettek volna, de visszamondta a lehetőséget.

Nekem túlmessze van a Budapesti iroda és nagyon körülményes oda eljutni.

Plusz programozó gyakornokként mentem volna oda és egyértelműen elmondták, hogy csak addig foglalkoztatnának, amíg egyetemista vagyok.

Meg, hogy a project, amin dolgoznék 100%ban gyakornokok által volt eddig fejelsztve.

Tehát 0 előrelépési lehetőség plusz valószínűleg egy olyan kód bázison dolgoztam volna, amin csak diákok dolgoztak tehát valószínűleg van benne sok csúnyaság, ezért szívtam volna is vele meg nem tűnt olyan környezetnek ahol igazán fejleszteni tudtam volna önmagam.

Plusz messze van.

Meg mindezért 1350 FT bruttót adtak volna, ami nem annyira jó még gyakornoki fizetések terén sem.

2022. márc. 21. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt fejlődési lehetőség és nagy a fuluktuáció. Ez mindent elmond.
2022. márc. 21. 08:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is ezt látom, hogy fejlődni nem nagyon lehet. Ráadásul nagyon nagy a szervezetlenség.
2022. márc. 25. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Baromi sok a szigorítás és sz@ré h*gyé kell be járni.

Magánéletem abszolút nem volt a meló miatt + a hátam is ki készült.

El várják, hogy éjjel nappal bent legyél. Semmi magán élet. A céges konyha is csapni való. Többet érne kifizetni vagy kaja jegyet adni a dolgozóknak. Emlékszem 1x a Viktor is látogatóba jött és ezerrel nyalták a s3ggét úgy hogy még az étkezőt is át rendezték. A fontosabb dolgokra persze nem volt idejük. Potyára be mentem dolgozni és utólag szóltak, hogy nem kellett volna. Szóval mehettem haza. De persze telefon vagy SMS nem létezik. Nem volt ritka hogy le nyomtam az éjszakás hetet vasárnapig és következő héten már hétfő délutánra mehettem vissza. Szóval kevesebb mint 6 órát pihentem. Csicska cég. Soha többet.

aug. 17. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!