Mit tegyek, hogy a munkahelyemen legyen pár barátom?
Viszonylag új vagyok, amikor idejöttem, már meg voltak a kialakult körök, ki kivel megy szünetre, kajálni, cigizni. Nagyon szeretnék én is valakivel menni, jókat nevetni, a szüneteket elütni. Van is néhány lány, akikhez szívesen csatlakoznék, akikkel jóban vagyok, de többször is lepattintottak, amikor szóba hoztam, hogy menjünk együtt. (Többeknél is próbálkoztam) Ez elszmorító..
Az igaz, hogy én egy kicsit komolyabb vagyok, de kedves vagyok és mosolygós és szeretek nevetni, hülyéskedni is, de valahogy mégse kíváncsi rám senki. Mintha elkönyveltek volna.
Már ki se megyek a szünetben az étkezőbe, olyan kellemetlen, hogy mindíg csak én vagyok egyedül.
Szerintetek ez már mindíg így marad, vagy lehet rajta változtatni? Hozzáteszem, rengetegen vannak ezen a munkahelyen, de csak a saját és az azzal kapcsolatos, szomszéd részlegről ismerek embereket, a többi részlegről nem, messze is vannak.
Nem kell erőltetni, alkalom adtán beszélgess velük és majd alakul.
Ha nagyon nyomulsz az inkább ellenérzéseket kelt.
5!
Jajj, biztos vagy te benne, hogy ezekkel az emberekkel akarsz barátkozni? :D
Normális gondolkodású ember ha lát egy olyat, aki egyedül eszik akkor konstatálja magába, hogy xy egyedül van és pont. Nem kezdi el piszkálni meg lenézni meg akármi.
Nekunk volt olyan kolleganonk, akivel szerintem honapokig nem nagyon beszeltunk, aztan megis a csapat tagja lett, szerintem neki is kellett ido, mert eleg csendes volt eleinte, azota meg bar neha csendben maradna… XD Mindenkinek kell ido megszokni egy uj embert, nyilvan konnyebb, ha az uj ember kozvetlen es jon magatol, kerdez, mesel, stb.
Mondjuk ilyen kibeszelos pitcsakkal en sem foglalkoznek, nem ertem, miert baj, ha valaki egyedul ul, mi is dolgozunk a cegnel 800-an kb, nagyon sok kollegat latok egyedul ebedelni a bufeben, olyanokat akikrol tudom amugy, hogy sok emberrel joban vannak. En is 90%-ban egyedul jarok ki dohanyozni, mert jol jon olyankor a nyugi, egesz nap egyutt vagyunk bent, szunetben valaszolok a barataimnak Messengeren altalaban, stb. Nem akarok egesz nap a kollegakkal egymas seggeben logni.
A munkahely nem a baràtkozàsra van de megértem hogy pàr szót vàltanàl szivesen valakivel.
Ha ők nem akarnak veled még baràtkozni akkor ne erőltesd ràjuk magad semmi esetre sem mert az furàn veszi ki magàt.
Ők össze vannak szokva,majd téged is megszoknak és akkor talàn kicsit kedvesebbek is lesznek.Ha nem akkor ez van.
Ezen ne kattogj,végezd a munkàd és nem ciki egyàltalàn egyedül leülni az asztalhoz ugyanis ez nem az óvoda szóval feleslegesen aggódsz.
Nem könnyű baràtkozni ez ilyen.
Majd jön magàtól minden (vagy nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!