Hány helyre kell beadni a jelentkezést, hogy valahonnan vissza is jelezzenek? 36 helyre adtam eddig be és 0 reakció.
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 14:09
11/15 anonim válasza:
Én környezetvédelemben, vízügynél, nagyobb cégeknél, laboroknál tudnék elhelyezkedni, a közhidelemmel ellentétben van munka ezen a területen, csak engem utasítanak el mindenhonnan. :D Pesten azért munkából is több lenne, mint itt nálunk keleten, de nem tudok mit tenni sajnos. Nincs munkatapasztalatom, sem tárgyalóképes nyelvtudásom, azonnal kiszűrnek sajnos a rostán a most végzett friss diplomásokkal, vagy az 5 éves munkatapsztalattal rendelkezőkkel szemben. Én 3 éve csak kuli munkát végzek, de azóta is adom be folyamatosan az önéletrajzokat, mindhiába. Most is épp munkanélküli vagyok.
12/15 anonim válasza:
Én kb. fél évig voltam munkanélküli, mire a volt munkahelyemre felvettek, pedig én is jelentkeztem elég sok helyre, kínomban már részmunkaidős állásokra meg takarítónőnek is beadtam a jelentkezésem, de még annyit se írtak vissza, hogy nem rám esett a választásuk :D
Pár hónapja elköltöztünk és legnagyobb meglepetésemre a költözés után 2 nappal behívtak interjúra egy itteni céghez, pedig nem is volt sok munkatapasztalatom, a párom pedig több év munkatapasztalattal, úgy, hogy még magasabb pozícióban is dolgozott elég sokáig, már 3. hónapja munkanélküli..
13/15 anonim válasza:
Küld be minél több helyre, a nem feltétlen számodra releváns helyekre is. Nem szokás ma már mindenre visszajelzést adni.
14/15 anonim válasza:
Nekem mindig vissza szoktak jelezni.
15/15 anonim válasza:
Én kb mindenhova beadtam, ahova megfeleltem, de kellett is, mert nem sok visszajelzés jött. 4 állásinterjún voltam+volt még pár hívásom akkor is, mikor már felvettek valahova. Nem könnyű dolog az álláskeresés, főleg ha nincs valami spéci tudásod, amivel azonnal felvesznek valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!