Hány helyre kell beadni a jelentkezést, hogy valahonnan vissza is jelezzenek? 36 helyre adtam eddig be és 0 reakció.
Hol adtad be? Én profession.hu-n szoktam jelentkezni, van hogy onnan a karrier oldalára irányít át az adott cégnek.
Én onnan kb 80%-ban azért kapok vissza jelzést, de csak olyat, hogy "a kiválasztási folyamatot más jelöltekkel folytatjuk tovább, sok sikert a továbbiakban". :D
De baromi nagy most a munkanélküliség, egy-egy jobb melóhelyre ilyen 2-300 ember jelentkezik és én vidéken élek.
Nekem 20 helyből eddig 15 elutasítás jött, a többi nem is válaszolt. 1 hónapja keresek munkát.
2
És azt valami diplomával/szakmával/nyelvtudással sikerült összehozni, vagy csak jelentkeztél targoncásnak és jól van? :D
5
Ja akkor értem. Sajnos a többségnek nem ilyen mindenhova is kell szakmája van, a pályakezdőket meg sok helyen élből elutasítják, mert legyen már 3 év tapasztalata. :(
150 helyre küldtem életrajzot, ennek a 90%-a vissza sem jelzett, 1 sort sem.
Ami visszajelzett az is annyit hogy bocs de nem.
1 helyre felvettek,minimálbéres bohóckodás. ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!