Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak olyan üzletek ahol úgy...

Vannak olyan üzletek ahol úgy számolják ki mennyit kell vissza adni hogy számoló géppel ?

Figyelt kérdés
És szerintetek ez ciki vagy nem?
2022. márc. 11. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jólvan nem kell egyből hülyének nézni :D nem írtam hogy nem lehet, csak nálunk nem szokás és én feleslegesnek tartom mert az esetek kb 10%-a az amikor fáradtabb vagyok és gondot okoz fejben kiszámolni, ezért én olyankor régimódian a számológépet hívom segítségül.
2022. márc. 11. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Két éve voltam pénztáros, nem számolta ki a gép, pedig nem kőkorszaki darab.

Számológépet használtam. Nem érdekel, hogy ciki. Aki ezen vigyorog, az fogyatékosabb, mint én a rossz matekommal, úgyhogy lehet magába nézni, akkor majd lefagy a mosoly.

2022. márc. 11. 20:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb helyen kiírja a pénztárgép, mennyit kell visszaadni. Sőt, számítógéppel van összeköttetésben / online rendszer / Dolgoztam olyan helyen.

Ahol jelenleg vagyok, ott régi pénztárgépek vannak. Számológépet használunk.

Ahogy 12-es válaszoló is írja. Cikibb az, ha félreszámol fejben az ember, ha nem biztos benne. Nem akarom átverni, akaratlanul, persze, sem magamat, sem a vevőt. Világéletemben rossz matekos voltam én is. Amúgy nem szeretem a pénzkezelést, de sajnos, itt többek közt ezt is csinálni kell, nem lehet elkerülni.

2022. márc. 11. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!