Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez szemét dolog a...

Szerintetek ez szemét dolog a "páromtól" vagy csak nekem esik rosszul és én látom problémának?

Figyelt kérdés
Óvodapedagógusként dolgozom, januárban végeztem szóval kb. egy hónapja vagyok ott. A 3. hetemen ami a múlt hét volt, az óvodában rázárult a huzat miatt az ajtó az ujjamra. Nem készült róla jegyzőkönyv, nem gondoltam hogy komolyabb. Szombaton végül elmentem vele mert fura volt a csontom, kiderült hogy eltört. Többen voltak most amúgy is betegek a dolgozók közül, meg a párommal se akartam kiszúrni hogy akkor egésznapozzon,így mentem dolgozni. Mindent csináltam ahogy tudtam. Semennyire nem vették a kezem figyelembe, még az asztalt is nekem kellett pakolni. De ez a legkevesebb. Az óvodapedagógus párommal a baleset előtt megbeszéltük hogy én csinálom az ajtóra a díszt, ami tavasztündér lesz, a szoknyája sok kis virágból állna amit ugye meg kell rajzolni, kivágni. Én úgy voltam hogy úgy is március 15, arra vett elő díszt, előbb akkor azt rakjuk majd fel, a tündér ráér még, megvárom még leveszik a sínt az ujjamról. Amúgy el volt már előtte kezdve. Van nálunk 2 hallgató, az egyik elkezdte magától a szintén tavasztündért. Ma megkaptam hogy miért adtam át az elvállalt feladatomat mert nem a hallgató dolga lenne ez. Egy, nem adtam át, a hallgató magától kezdte el nem én mondtam neki, kettő, nyilván mikor elvállaltam még nem volt törött az ujjam. Ezen kívül rámsózta a héten hogy délután csináljak a gyerekekkel zászlót. Na ezt nekem kellett meghajtogatni, kivágni, becsíkozni, kimérni. Pedig az ilyen monoton finommotorikus mozgásoktól fáj, csibbad az ujjam. Ő miközben én nekikezdtem átment a másik csoportba beszélgetni. Tegnap hogy a hurkapálcát rátegyem a zászlókra fél órával a munkaidőm után jöttem el. Mivel gyakornoki státuszban vagyok hozzáteszem diplomásan, így tevékenységeket is kell néznem, az csak délelőtt van, szóval háromnegyed nyolctól már bent voltam. Többet dolgoztattak ezen a héten mint eddig bármikor. Nem érzem jogosnak a viselkedését a páromnak. Jóindulatú akartam lenni hogy neki ne kelljen helyettem dolgoznia ha betegállomanyba megyek, erre ilyen velem. Még követelőzik. Kihasználva érzem magam. Főleg úgy hogy munkahelyi balesettel 100% táppénzel lehetnék otthon. Neki muntattam meg az ujjam a baleset után is először, vérhólyag már akkor volt rajta, és kicsit be is volt puffadva. Ő mondta akkor azt is hogy szerinte nincsen eltörve....

2022. márc. 10. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező fogalmazott furán, a párja itt nem a pasija, hanem a váltótársa.
2022. márc. 13. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Én is végig úgy értelmeztem, hogy a párja a pasija:D
2022. márc. 17. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Oviban azt az pedagógust, aki egy csoportban dolgozik velünk, párnak hívjuk.

Ha a társ/pár beteg, a másiknak napi 10 órát kell dolgoznia, mert a gyerekek attól még 7 és 17 óra között ugyan úgy jönnek oviba.

Ezt nem biztos, hogy túlórában fizetik vagy pedasszisztens megy felügyelni, nem túl szerencsés.

Ráadásul próbaidőn van a kérdező, gondolom igyekszik jó benyomást tenni.

Kérdező:

Én egy évig voltam óvodapedagógus, az én társam SOHA nem tett volna ilyet velem.

Amit tehetsz, az az, hogy szólsz a főnöknek.

Sokszor az a pedagógus van pár nélkül év közben is, akit nehéz kiállni, de ha van más, akár új párt is kerhetsz.

Ha nehéz a munka (hogy kötöd be a gyerek cipőjét?) most is mehetsz táppénzre.

Inkább 60% tp most, mint egy rosszul gyógyult ujj egy életen át.

Ha nagyvárosban vagy, akár fel is monshatsz, és egy napot se kell dolgozni tovább.

És igen, szemét volt.

2022. márc. 30. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

1) elmentél óvodapedagógusnak, sz*rért-h*gyért

2) összejöttél egy óvodapedagógussal, aki szintén sz*rért-h*gyért tolja

Ez nagyon igaz, 1 családba minek 2 szegény?

2022. márc. 30. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:

#14.

Írtuk fent.

A pár itt a kollégát jelenti, akivel nincs párkapcsolatban.

2022. márc. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!