Hány napjuk van kiküldeni nekem a kilépő papírjaim, és elutalni a fizetésem?
Közös megegyezéssel jöttem el a munkahelyemről, majd utána megfenyegetett a főnököm, hogy nem fogom megkapni a kilépő papírjaim, és akkor nem mehetek máshova sem dolgozni.
Hány napjuk van kiküldeni mindent? TB könyvem is náluk van...
Ki nem vett szabadsàgom ki kell fizetniük? Összesen két napot vettem ki egy év alatt, tehát van bent még biztos.
Első munkahelyem volt, egy évet dolgoztam náluk.
Nekem volt ilyen első munkahelyemen, engem nem fenyegettek, nekem nem volt ilyen. Csak elfelejtettek kiléptetni. De több hónapig a munkanélküli nem tudta küldeni a munkanélkülim. A munkanélküli is kamillázott. Nekem kellett szólni a nagy főnököknek, hogy a kis főnökök nem léptettek ki. Nem nekem kellett volna intézni, nem én vagyok a HR-es, de akkor HR-st kellett játszanom. Ahogy szóltam, egyből reagált a nagy főnök és segített. A kisfőnökéket meg csak az izgatta pár hónap után miután már sikerült eljönnöm onnan szerencsére, hogy maradt e nálam dokumentum, az nem hogy éhen is halhattam volna.
Nem teheti meg, hogy nem léptet ki, abban a pillanatban munkajogi bíróság lenne a vége, és kártérítés. Ez ugyanúgy nagyon súlyosan sérti az emberi jogokat.
Már nem emlékszem mennyi ideig nem léptettek ki, de több volt mint egy hónap. A munkanélküli segített tanáccsal mit csináljak. Aztán a központnak sikerült szólnom és ők azonnal segítettek, és bocsánatot kértek, de nem nekik kellett volna.
1-es, 2-es vagyok!
Ja különösen ezt a részt olvasd el:
Tévhit a kilépő papírokkal kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!