Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamondtam egy munkát,...

Visszamondtam egy munkát, mert nem éreztem magam alkalmasnak rá több szempontból. Jól tettem?

Figyelt kérdés
Gyorsaság is kellett volna hozzá, többfókuszú munka lett volna. Én szerintem több kritériumnak nem feleltem volna meg. Konyhai kisegítés lett volna, de emellett a kasszába is kellett volna lenni, meg takarítani egy gyorsétteremben. Én meg inkább ilyen nyugdíjas tempóban nyomom. Jól tettem, hogy nemet mondtam rá?

2022. márc. 8. 11:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ha pár hónap múlva újra megpróbálom? Nagyon izgultam és nem hittem el, hogy az a munka nekem való. Lehet addigra megváltozna a véleményem, csak össze voltam teljesen zavarodva.
2022. márc. 11. 15:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem álltam készen rá, de hátha változni fog ez.
2022. márc. 11. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozhatsz, miért ne. Sok sikert!
2022. márc. 11. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is nemrég mondtam vissza hasonló állást és azóta sokkal jobban érzem magam. A baj csak az, hogy lassú, nyugodt emberek számára lassan már semmilyen munka nincs, ami passzolna, szóval a vége úgyis az, hogy el kell vállalni valami rosszat. Eg egyébként szorongás, szabotálás és alacsony önértékelés. Évek óta ebben szenvedek, tudom miről beszélek.
2022. márc. 12. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!