Jövő heti kezdéssel felvettek egy helyre, de meggondoltam magam és nem szeretnék odamenni mégsem. Kicsit cikinek érzem visszamondani, mit mondjak miért nem megyek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 17:44
1/5 anonim válasza:
Ha nem tervezel újra jelentkezni oda, akkor csak mondd meg egyenesen. Abban az esetben ciki lenne, ha másodjára is jelentkeznél egy állásra oda.
Kicsit finomíthatsz a tálaláson, hogy utolsó pillanatban kaptál egy jobb ajánlatot, így nem élnél a lehetőséggel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem is kell magyarázkodni, hiszen a munkáltatóra csak annyi tartozik, hogy mész vagy sem. Az, hogy milyen okok állnak a döntésed mögött az már a te magánügyed,
3/5 anonim válasza:
Mond meg egynesen hogy nem mégy mert meggondoltad magad.Mond hogy sajnálod de ez van és kész.Szépen tálald
4/5 Fsms válasza:
#3 én is ezt tenném, jogilag rendben van , visszaléphetsz kovetkezmenyek nélkül.
5/5 anonim válasza:
Mondd meg hogy nem tetszik a munka és nem szimpi az interjúztató sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!