Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik önként ajánlkoznak a főnöknek, hogy bármikor szívesen túlóráznak vagy dolgoznak heti hét napot?
Fő kérdésre:én is mondta a főninek hogy ha bármi van maradok, mert nekem belefér, ha még nem lesz meló hazamegyek hamarabb, szabott veszek ki. Mindig működött, a főni örült, nekem nem kellett benn malmoznom.
A többi vakert nem olvastam, bocsi. Ha egy mhelyen nem érzed magad jól, menni kell tovább.
Nálam ilyen két esetben fordult elő eddig:
- kellett a pénz
- kellett az idő (ahol lehetett csúsztatni), például előre ledolgoztam napokat, és nem szabadságnak vettem ki
Viszont nálam ez mindig időszakos volt, nem állandó, a jelenlegi munkahelyemen meg nem hajcsár meló van, itt egyébként szoktunk csúsztatni, de nem kell egyeztetni erről főnökökkel, csak akikkel közvetlenül együtt dolgozunk, például ha valakinek el kell menni valamelyik nap hamarabb például hivatalos ügyet intézni, autószerelőhöz, orvoshoz, másik nap meg annyival tovább van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!