Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik önként ajánlkoznak a főnöknek, hogy bármikor szívesen túlóráznak vagy dolgoznak heti hét napot?

Figyelt kérdés
Mert lehet azt mondani, hogy az ő dolguk, ha ennyire munkamániások, éljék csak ki magukat. De akkor van gond, ha a főnök egy idő után őket állítja be fő mércének, és ha valaki nem akar extrázni, akkor vele példálózik. A másik véglet, hogy így esetleg mások elől veszi el a túlórázási lehetőséget. Ti mit gondoltok az ilyenekről?

2022. márc. 7. 09:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
7: Leírtam kétféle eshetőséget, végletet, ami egy munkahelyen kialakulhat, ha valaki önként pedálozik. A jelenlegi helyemen engem hálistennek egyik sem érint. De a múltban volt már példa rá.
2022. márc. 7. 10:46
 12/22 A kérdező kommentje:
10: A jelen helyemmel szinte semmi gond. A kérdésem elméleti.
2022. márc. 7. 10:47
 13/22 anonim ***** válasza:
25%
Balu, nem arról volt szó, hogy váltasz? Vagy ez már az új munkahely?
2022. márc. 7. 11:20
 14/22 A kérdező kommentje:
13: Te már a sokadik vagy, aki egy kérdésemnél Balázskának hisz. Holott se stílusban, se tartalomban nem hajazok rá. Mégis mi alapján hiszed azt, hogy ő vagyok? Kötekszem, hőzöngök? Leírok abszurd kamusztorit? Választ gondolom, szokás szerint hiába várok.
2022. márc. 7. 11:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Fő kérdésre:én is mondta a főninek hogy ha bármi van maradok, mert nekem belefér, ha még nem lesz meló hazamegyek hamarabb, szabott veszek ki. Mindig működött, a főni örült, nekem nem kellett benn malmoznom.

A többi vakert nem olvastam, bocsi. Ha egy mhelyen nem érzed magad jól, menni kell tovább.

2022. márc. 7. 12:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Meg*, szabit*
2022. márc. 7. 12:35
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Jón fejek, majd visszaüt ez az egészségüknél.
2022. márc. 7. 18:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Alapjában véve tényleg az ő dolguk. De részükről az lenne a legkorrektebb, ha először kellőképpen kiismernék a főnököt, mielőtt így felajánlkoznak. Ha biztosra vehető, hogy az ő pedálozásuk miatt a többi dolgozót semmiféle negatívum, hátrány nem fogja érni, akkor felőlem nyugodtan.
2022. márc. 8. 08:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ilyen két esetben fordult elő eddig:

- kellett a pénz

- kellett az idő (ahol lehetett csúsztatni), például előre ledolgoztam napokat, és nem szabadságnak vettem ki

Viszont nálam ez mindig időszakos volt, nem állandó, a jelenlegi munkahelyemen meg nem hajcsár meló van, itt egyébként szoktunk csúsztatni, de nem kell egyeztetni erről főnökökkel, csak akikkel közvetlenül együtt dolgozunk, például ha valakinek el kell menni valamelyik nap hamarabb például hivatalos ügyet intézni, autószerelőhöz, orvoshoz, másik nap meg annyival tovább van.

2022. márc. 8. 09:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy kell nekik a pénz.
2022. márc. 10. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!