Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki lennék merülve?

Ki lennék merülve?

Figyelt kérdés
Helló! Mostanában azt érzem, hogy túl vagyok terhelve. Egyszerűen reggel kelek korán, teszem a dolgom, megyek dolgozni, utána az egyéb teendők. És már megint feküdni kell mert reggel korán kelés. Úgy érzem, nem tudom magam kipihenni, és egyre csak halmozódik rajtam a fáradtság. Valami tipp, hogy kicsit úgy érezzem, hogy utolérem magam? Szabit kivenni azért hogy pihenjek nem akarok, mert ha konkrét dologra kellene akkor meg nem lesz. 20 napom van csak, ebből kb. 15 napot ural a főnököm...
2022. márc. 2. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pihenned kellene, azt te érzed hogy mennyit. Van mikor elég egy hosszú hétvége máskor nekem 2 hét kell. Ha mondjuk hétvégén szabad vagy akkor vedd ki a pénteket.

Vagy pihenj, ne csinálj semmit ha haza mész, nézz filmet és ejts le mindent nagyívből, hisz senki nem csinálja meg helyetted.

2022. márc. 2. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős érzés.

Szerintem találd meg életed munkahelyét,érj el magas pozíciót benne.

Válassz egy olyan munkahelyet,ahol ha nem is az álom munkahelyed,nem kell kihajtanod a beled annyira. Talán az segít,nem a legjobb,de sokkal jobb.

Esetleg beszélj ismerősökkel,szerezz protekciót valahova.

Más opciót nem találok,amit meg én csinálok,azt nem javaslom.

Már csak meghalni akarok,se alkohol,se semmi nem oldja meg helyettem a szitut.

Nekem kéne csinálnom valamit,csak tudni akarom,hogy mit.

2022. márc. 2. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es!

2-es vagyok!

Csak szólok,hogy ilyen helyzetben 16 óra alvás általában a szitu,kerekítve.

Pihenés,elalvás meg nem igazán megy rossz kedvel,meg hasonló üzemanyagokkal.

Illetve megy,de forgolódsz,próbálkozol nem gondolkodni,stb...

Ha hazaértél a sok dolog után,akkor meg még pörögsz,mert megteheted.

Nem tudsz elaludni,bármilyen fáradt vagy.

Én pl egy csomó zenét hallgatok,előadást nézek,filmeket,meg minden. Valahogy teszek érte hogy már elaludjak végre.

De ezen a szitun kívül még lehet egy csomó más opció...

Én nagyon rossz helyen is voltam,ott pl tényleg meló után alvás hajnali 3-ig,aztán arra kelek hogy menni kell nemsokára.

Evés,alvás,bumm.

Aztán ja...

Volt már velem is ilyen.

2022. márc. 2. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Menny el beteg szabira vagy fizetetlenre vagy keress egy másik munkahelyet ahol nem hajtanak ki.
2022. márc. 2. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez lett volna a másik ötletem hogy táppénz.
2022. márc. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!