Főnökösködés ez a kolléganőm részéről?
A főnökünk kért egy munkát tőle, de emailben egyből megírta nekem, hogy kérlek csináld meg, amit aztán továbbküldene a főnökünknek ha megcsinálnám.
Segítenétek neki?
Ha emailben, amiben megkért, becécézte a főnököt, szerintem teljesen ok.
Ha nem, akkor is csináld meg, de az email válasz menjen a főnöködnek is, meg esetleg egy másik kollégának, hogy szia, itt van x munka.
Hát ez nagyon nem így megy.
A főnök osztja ki a feladatokat. Nem az alkalmazott dönti el, hogy mit csinál meg és mit nem.
Attól függ.
Ha segítséget kér, mert elúszott, akkor igen. (Valószínűleg ez a helyzet, csak rosszul kommunikálja le). Én a helyedben megcsinálnám, és elküldeném neki, illetve a főnöknek, hogy kész.
Ha megcsúszott, akkor is a főnökének kell előbb szólnia, aztán a főnök majd kijelöl valakit mellé segítségnek.
Nem úgy működik, hogy az egyik alkalmazott csak úgy átpasszolja a munkát a másiknak.
7)
Ez inkább munkahely függő szerintem, nálunk pl napi szinten passzolunk át feladatokat egymásnak bármilyen manageri megbeszélés nélkül, annyi történik, hogy a kész feladat kiküldésénél emailben megjelölünk több embert. Ez azért is hasznos, mert így tájékozódunk a másik terheltségéről, és segít elosztani a feladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!