Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnökösködés ez a kolléganőm...

Főnökösködés ez a kolléganőm részéről?

Figyelt kérdés

A főnökünk kért egy munkát tőle, de emailben egyből megírta nekem, hogy kérlek csináld meg, amit aztán továbbküldene a főnökünknek ha megcsinálnám.

Segítenétek neki?

2022. márc. 2. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha emailben, amiben megkért, becécézte a főnököt, szerintem teljesen ok.

Ha nem, akkor is csináld meg, de az email válasz menjen a főnöködnek is, meg esetleg egy másik kollégának, hogy szia, itt van x munka.

2022. márc. 2. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy 1es mondja, tedd egyértelművé, h te csináltad a melót. Ne hagyd, h a nő úgy tüntesse frl, h ő csinálta.
2022. márc. 2. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, ezt fogom tenni, belecsatolom a főnökünket, ez jó ötlet :)
2022. márc. 2. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ne hagyd hogy kihasználjon. ha a főnök neki adta azt a feladatot,akkor neki kell megcsinálni, neked is gondolom van más dolgod,akkor gondolom neki kevesebb, vagy más jellegű/könnyebb is akár a feladata; akkor nehogy még az övét is a nyakadba vedd a sajátodon kívül. neked is egy fizud van.
2022. márc. 2. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Hát ez nagyon nem így megy.

A főnök osztja ki a feladatokat. Nem az alkalmazott dönti el, hogy mit csinál meg és mit nem.

2022. márc. 3. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Attól függ.

Ha segítséget kér, mert elúszott, akkor igen. (Valószínűleg ez a helyzet, csak rosszul kommunikálja le). Én a helyedben megcsinálnám, és elküldeném neki, illetve a főnöknek, hogy kész.

2022. márc. 4. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Ha megcsúszott, akkor is a főnökének kell előbb szólnia, aztán a főnök majd kijelöl valakit mellé segítségnek.

Nem úgy működik, hogy az egyik alkalmazott csak úgy átpasszolja a munkát a másiknak.

2022. márc. 4. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:

7)

Ez inkább munkahely függő szerintem, nálunk pl napi szinten passzolunk át feladatokat egymásnak bármilyen manageri megbeszélés nélkül, annyi történik, hogy a kész feladat kiküldésénél emailben megjelölünk több embert. Ez azért is hasznos, mert így tájékozódunk a másik terheltségéről, és segít elosztani a feladatokat.

2022. márc. 4. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Változó, nálunk van, hogy nincs idő bevárni, amíg megjön a főnök, úgyhogy házon belül megoldjuk, mert határidő meg van.
2022. márc. 6. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!