Ti, hogyan kezelitek a kereskedelmi munkát?
Én nagyon ki vagyok égve, napi 12 óra munka, az emberek toxikusak áskálodnak és folyamatosan kibeszelik a másikat éppen azt aki nincs ott. A fonok is egy szemet, heti 5 napot dolgoztat általában és alig van szabad hetvegem. 1 nap pihenő nap utána folyamatosan 4 nap és már ki vagyok égve. A vásárlókkal is türelmetlen vagyok és idegesitenek. Pedig magát a munkámat szeretem de a környezet kikészít.
Szabadságra nem akkor megyek el amikor akarok mert amit kerek azt mondja a fonok az nem megoldható akkor stb, és beir oda szabadságra ahova nem is akarom.
Betegen menni kell mert ha nem mész lelki terrort csinal a fonok és a kollégák. Képes felhívni a fonok hogy ez a betegség nem komoly be kell jönni mert nem tud senkit be hivni és így betegen is menni kell.
Ti tapasztalatok ilyet, hogy kezelnetek/kezelitek?
Jobban örülnék neki.
Azért lehet,hogy van egy hely,ahova sokan jönnek.
De napközben,mikor mindenki dolgozik,nincs akkora forgalom. Addig pihi.
Hány eladót látni kint cigizni,és nem ugrálni mikor nincs senki.
Keress egy olyan munkahelyet ahol van szabadidőd is saját magadra.
Szerintem vegyél ki szabad napot,pihend ki magadat,majd keress egy új munkahelyet, szerintem jót fog tenni a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!