A műkörmösök szellemi vagy fizikai munkát végeznek?
A körmös barátnőm szerint inkább szellemi (ha nem vesszük figyelembe a körömreszelést + takarítást).
Ti melyik kategóriába sorolnátok és miért?
Mondjuk 2 csepp festékért,és 10 perc melóért én se fizetnék egy forintot se,ha nő lennék.
Főleg nem horribilis árakat.
Főleg úgy,hogy holnapra már le is szedem.
De érthető,amit mondasz.
11
Virágot is csináltak, és Miki egeret meg karácsonyfát meg mindenfélét. Nem mondtad volna meg hogy nem egy "képzett" körmös csinálta. Anno gimiben egy csomó lány ezzel kereste a zsebpénzét..
Szóval szerintem igen, a legtöbb ember képes rá. Ezért is vannak ilyen sokan.
Nem mindenki születik olyan nagy kézügyességgel.
Másrészt vannak nehezebbek is.
Azokkal mi van?
De a mai világban én már el tudom képzelni,hogy nem lesz rájuk szükség,mert mint a matrcia fel fogják rakni,és vége is a szakmájuknak.
15
Nem a fizetéstől lesz egy munka értékes. Ez csak egy mestersegesen generált "szükséglet". Én észre se veszem hogy valaki körme színes vagy nem színes. Senkinek nem lesz jobb az élete ettől.
Egy takarító vagy buszsofőr vagy tanár kevesebbet keres mégis összehasonlíthatatlanul értékesebb munkát végeznek.
Ha a körmösök eltűnnének a világ ugyanúgy működne mint azelőtt. Csak élősködtök a szerencsétlen nőkön akikkel elhitetik hogy ettől lesznek igényesek és szépek.
Szerintem is-is.
Anyósom körmös, nagyon sok elméleti dolgot kellett megtanulnia és kell nap mint nap alkalmaznia + kreatív munka, ennyiből szellemi. Viszont közben meg mégis "kétkezi" meló.
Mondjuk akinek beteg a körme, vagy fájdalmasan benőtt, begyulladt, stb., az biztosan nem tartja feleslegesnek. :)
Ennyi erővel a takarító is csak mesterségesen generált kamu szükséglet, hát mégis mi baja lesz az embernek egy kis kosztól? :D
Hát én előbb mennék vele orvoshoz.
Elég sok baja lehet az embernek "egy kis kosztól"..kórházban, uszodában stb...
Élhetsz nyugodtan abban az álomvilágban hogy szükség van rád. Engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!