Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ne ítélj hogy ne ítéltess-ez...

Ne ítélj hogy ne ítéltess-ez a főnökökre is igaz? Mert olyan flegmán könnyedén ítélnek meg mindenkit-de ha valaki róluk mond valamit, akkor abból botrány lesz

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Dehogy igaz.
2022. febr. 23. 10:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja értem. Ők alanyi jogon, születésüknél fogva felette állnak minden mércének és mértéknek?
2022. febr. 23. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Általában igen. Ők a rendszeren kívül és felett állnak!
2022. febr. 23. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
A főnök feladata, hogy értékelje a beosztottja munkáját.
2022. febr. 23. 10:28
 5/9 A kérdező kommentje:

"Ők a rendszeren kívül és felett állnak!"

Addig ameddig. Mert láttam én már egykori főnököt beosztottként szorongani az egykori cégénél.

2022. febr. 23. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze számít az is, hogy mit értesz főnök alatt. Nekem is vannak beosztottjaim, de nekem is van közvetlen függelmi felettesem, neki pedig még feljebb és még feljebb.
2022. febr. 23. 10:39
 7/9 A kérdező kommentje:

"hogy mit értesz főnök alatt. "

Azt értem rajta aki adott embernek a közvetlen felettese. Nem a cégCEO-t, akit még élő ember nem látott nyilván... azt a főnököt akinek a szava dönt arról alkalmaznak-e tovább.

mert a cégCEO az azt se tudja hogy én a világon vagyok.

2022. febr. 23. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilván ha egy rakás szar a munkád és/vagy emberileg vagy nulla és mindenki utál, összeférhetetlen vagy, ki leszel rúgva, mert igen, a gonosz főnök bácsi/néni megteheti veled. Ugyanis veled ellentétben ő letett már valamit asztalra, hogy főnök lehessen, kedves Balázska! Persze tudom, a tiéd biztos csak kefélt érte...
2022. febr. 23. 11:10
 9/9 A kérdező kommentje:

"ki leszel rúgva,"

ezt már hallottam párszor mégis lassan 20 éve itt vagyok. nem leszek én kirúgva.... már láttam főnököket jönni-menni, én meg itt vagyok.

2022. febr. 23. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!