Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Heti szinten hány napot...

Heti szinten hány napot dolgozol? Napi szinten hány órát dolgozol és mivel foglalkozol? Mennyi ebéd szüneted van? Le kell dolgozni az ebédszünetet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 22. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

- Heti szinten hány napot dolgozol?

- 5 és fél napot.

- Napi szinten hány órát dolgozol és mivel foglalkozol?

- Hétköznap 8 órát, szombaton 4 órát. Grafikus, nyomdász, nyomdai előkészítő, könyvkötő és ügyfélszolgálat vagyok.

- Mennyi ebéd szüneted van?

- Elvileg fél óra, de gyakorlatban ritkán tudok szünetet tartani. Ha épp nincs vevő, akkor próbálok enni pár falatot.

- Le kell dolgozni az ebédszünetet?

- Nem.

- Ha nem nagy titok havi szinten mennyi a nettó jövedelmed?

- Most kaptam fizetésemelést, plusz az adókedvezmény is dob rajta, így nettó 210-et kapok most már.

- Elégedett vagy vele?

- Lehetne több is, de eddig 145-öt kaptam, ahhoz képest jobb.

- Hány éves vagy?

- 22.

2022. febr. 22. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Ja, bocs 10-es vagyok, utólag olvastam el a plusz kérdést.

Alapvetően elégedett vagyok, nem szakadok meg, a munkahely is jó és a kollégákkal is elvagyok.

30+

2022. febr. 22. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Takarító vagyok. Napi 8 órát dolgozom,plusz az,hogy elmegyek egyik helyről a másikba. Pl reggel 2 óra egy gyár,aztán 2 óra egy iroda,és 4 óra egy szalon. Biviklivel 10 percre van egyik a másiktól. Enni akkor szoktam,mikor megyek egyik helyről a másikra. Egy szendvicset vagy almát simán bekapok addig,míg megyek. Bár nem a legjobb utcán enni,és igaz,ha akarnék,haza is mehetnék,mert nem vagyok időhöz kötve,de így gyorsabb.

Elégedett vagyok azzal,hogy nagyon rugalmas,mert sehol nincs fix időpont. Lényeg,hogy jelenjek meg annyiszor,amit megbeszéltünk egy hétre. Az is jó,hogy nincsenek munkatársaim,így sendben,egyedül dolgozom. Nekem nagyon tetszik,hogy nem kell jópofiznom senkivel.

A fizetésem havi 180 ezer körül szokott lenni.

2022. febr. 23. 01:26
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

Heti szinten hány napot dolgozol?

5

Napi szinten hány órát dolgozol

8

és mivel foglalkozol?

informatikus / nyilvántartási rendszer admin

Mennyi ebéd szüneted van? Le kell dolgozni az ebédszünetet?

Papíron van 20 perc ebédszünet és le kell dolgozni - a gyakorlatban én meló közben szoktam enni, nem tartok szünetet, cserébe 20 perccel korábban megyek haza (tehát nem dolgozom le a szünetet amit nem vettem ki).

Ha nem nagy titok havi szinten mennyi a nettó jövedelmed?

400e

Elégedett vagy vele?

Igen

Hány éves vagy?

27

2022. febr. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!