Szerintetek egy jólelkű dolgozóra, mondhat olyan egy főnök a többieknek, hogy elkapjuk?
Figyelt kérdés
Olyan mint, mikor állatról beszélnek. Igazából, egy állatnak is bármikor kijár a tisztelet, de a dolgozókkal szemben, évek alatt sem alakul ki. Miért van ez?2022. febr. 17. 22:03
3/14 anonim válasza:
Mi a konkrét szituáció? Részleteznéd?
Ez így összességében elég zavarosnak tűnik a számomra...
4/14 A kérdező kommentje:
Mikor egy jólelkű dolgozót akartak felmondásra kényszeríteni, mert nem tudtak vele tovább dolgozni, akkor az alkalmazott nem írta alá a közöst. Ebből veszekedés lett, majd mikor menekülni akart a dolgozó, akkor az egyik főnök felajánlotta a HR-esnek, hogy elkapjuk őt? Később kiderült, hogy nem is lett volna ok az elküldésre. A lényeg az, hogy alkalmazottként teljesen mindegy, hogy milyen értékeket képviselsz, mert mindenki azt csinál veled, amit akar.
2022. febr. 17. 22:19
5/14 anonim válasza:
"jólelkű dolgozó" XD Ez valami népmese? Ha valakivel nem tudnak tovább dolgozni, azzal komoly bajok lehetnek.
6/14 anonim válasza:
Engem az előző munkahelyemen megfenyegetett a műszakvezető, hogy megvernek engem az ukránok csak azért, mert mertem egy kicsit lazítani munka közben, hozzáteszem, a volt "főnök" ukrán párti, tisztára nyalta a seggét azoknak a migránsoknak, azoknak a gennyes férgeknek, amúgy a képébe röhögtem a nőnek.
7/14 A kérdező kommentje:
5# Te biztos ott voltál a későbbi események alakulásában is, mikor azon ment a vita két főnök között, hogy miért küldte volna el őt az egyik?Senki sem követi reálisan az eseményeket, nem is fogják, mert a tisztelet az csak látogatások alkalmával van, mikor mást kell mutatni.
2022. febr. 17. 22:31
8/14 anonim válasza:
Na, uj sztori van, 'Balazska'? 'Jolelku' dolgozo, de persze a szemet kapitalista fonok az ujra elokerult, meg a HR-es aki igazabol egy sorozatgyilkos alruhaban...
Napi kamusztori #2, azt mondjuk nem ertem hogy ezt a retardaltat miert nem tiltjak ki innen kb. orokre.
9/14 anonim válasza:
"Ebből veszekedés lett, majd mikor menekülni akart a dolgozó, akkor az egyik főnök felajánlotta a HR-esnek, hogy elkapjuk őt?"
Bocs, de ezt én max. tizenéves gyerekeknél tudnám elképzelni, mint szitut. 😂
10/14 anonim válasza:
Te a munkaugyis rebuszos vagy szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!