Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet ez, ha én közben...

Hogy lehet ez, ha én közben teljesen mást éreztem?

Figyelt kérdés
Életem leges - legrosszabb állásinterjúján vagyok túl, teljesen biztos voltam benne, hogy nem vesznek fel az adott helyre, majd pár nappal később hívnak telefonon, hogy fel vagyok véve....
2022. febr. 13. 12:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mitől érezted rossznak? Az is fontos.
2022. febr. 13. 12:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran megesik ilyen, nem csak állásinterjúval

Egyrészt mert az ember izgul, másrészt magunkkal szemben mindig kritikusabbak vagyunk

Illetve nem ismered a vetélytársakat sem, ki tudja, ők hogy szerepeltek az interjún

2022. febr. 13. 12:37
 3/15 A kérdező kommentje:

#1-es!

Kezdjük ott, hogy már az interjú legelején lányos zavaromban letegeztem a leendő ( már mostani ) vezetőimet.

Aztán zavarba jöttem amikor szóbakerült, hogy lehet, hogy referenciát kérnek majd az ex munkahelyeimtől....

De összességében úgy éreztem, hogy kb az egész interjú alatt az egyik vezető lekezelően beszél velem, és megkérdőjelezi minden mondatomat...

2022. febr. 13. 13:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3: Nem árt vigyázni. Lehet, hogy olyasvalakit keresnek, aki alázkodó, és ugrik minden szóra, és tebenned ezt látták.
2022. febr. 13. 13:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, h a többiek még gyengébben teljesítettek az interjún.

Lehet, h direkt viselkedett így veled a leendő vezetőd, h tesztelje hogyan viselkedsz ilyen helyzetekben.

Most akkor örülünk, h felvettek, vagy sem?

2022. febr. 13. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer egy állásinterjún kerek perec a szemembe mondták, hogy alkalmatlan vagyok, és nem tudnak a pozícióra elképzelni. Másnap hívtak, hogy fel vagyok véve, bár más munkakörbe.
2022. febr. 13. 13:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert érződött, hogy nem megjátszod magadat, hibáztál ugyan, de magadat adtad, a tőled telhető legjobbat, és ez szimpi volt nekik.
2022. febr. 13. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szeretik, ha valaki nem olyan amgabiztos, esetleg ninc stúljelentkezés és a többiek mégrosszabbak voltak...Vagy csak te érezted rsossznak, szerintem a tegeződés eleve nem gáz, később is tegeződni fogtok
2022. febr. 13. 13:41
 9/15 A kérdező kommentje:

#4-es és #5-ös!

Ezekre már én is gondoltam...., és persze, hogy örülünk, hogy felvettek!😊

Annyi, hogy egy félsz azért van bennem, pont amiatt, amit a #4- es válaszoló is írt....

Remélem, hogy jól alakul majd minden....

2022. febr. 13. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gratulálok!😊

Majd ráérsz ezeken agyalni, ha aktuális. Mindenesetre, már indulóban viselkedj következetesen! Ha nem vagy bológatójános, akkor azt mutasd kifelé is! Szabd meg a határokat, kezdetektől fogva.

Sok sikert az új munkahelyen!

(5-ös voltam)

2022. febr. 13. 14:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!