Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt közületek olyan, aki...

Van itt közületek olyan, aki idén kapott (vagy várhatóan kapni fog) komolyabb, legalább 10%-os béremelést? És ha igen, akkor mennyivel nőtt a fizetésed? Milyen munkakörben dolgozol?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 18:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20-as vagyok, grafikusként dolgozom.
2022. febr. 9. 12:15
 22/25 anonim ***** válasza:
nálunk minden évben emelnek 4-5%-okat, sztem ezt fogom idén is kapni (kb február vége-március környékén szólnak h emelnek), ha ezt megkapom akkor ok. De mivel a cégek a munkavállalóik után idéntől már 4%-al kevesebbet adóznak, azt jó lenne ha hozzácsapnák és akkor mondjuk ez a 4% + az infálciókövető 5% az lenne 9%-os emelés, ezzel elégedett lennék. Aztán meglátjuk mit adnak
2022. febr. 9. 14:54
 23/25 anonim válasza:
100%

Budapesti vasútipari cégnél, szellemiek fix 5%-ot +5% differenciáltat kapnak (ami lehet hogy +0). Fizikaiak 10% fix +10%.

Ahhoz képest hogy mekkora az infláció, a cég tavaly soha nem látott mértékű profitot termelt, eddigi legnehezebb itteni évem volt (most kezdem az 5.-et itt) és várhatóan jövőre indul új üzletága, szerintem nagyon gáz amit adnak most szellemieknek.

2022. febr. 15. 08:20
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos úgy néz ki én semmit nem kapok, pedig tavaly sem volt túl nagy emelés, 2020-ban meg semmi. Bíztam benne, hogy legalább az inflációt lekövetik, de úgy tűnik még ezt sem. :( Pedig vannak élelmiszerek, amik már kétszer annyiba kerülnek, mint ősszel... Sokkal kevesebbet ér a fizetésem a mostani árakhoz viszonyítva, mint tavaly ilyenkor.
2022. márc. 2. 23:16
 25/25 anonim ***** válasza:

Egyelore nem kaptam emelest,de par napja mondtak,hogy enelni fognak kovi honapban… nagyon kivancsian varom,remelem nem 2-4% lesz…

Mar nagyon duhongtem magamban,hogy kb minden ismerosomnek emeltek akar a garantalt minimal miatt is ,de emeltek es itt az inflacio brutlis merteke amit ha megadnak se jelent valodi emelest hiszen a penzem realerteke pont annyi lesz mint tavaly..

2022. márc. 3. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!