Mas kemenyen dolgozik en meg csak ulok az irodaba es nem tortenik semmi egesz nap. (online rendeleseket kell bevigyek emailekbol a rendszerbe) Ez eleg igazsagtalan,nem? Mas meg kozbe kifulladasig dolgozik.
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 14:36
11/19 anonim válasza:
Nem fog mindne jó meló csak szembejönni, kereshetsz is az álláshirdetések közt, és a mobilodat nem tudják figyelni, tanfolyam, álláskeresés futhat azon is.
12/19 anonim válasza:
Jaa és a gyakorikerdesek belefér a cég profiljába...
Telefonod? Laptop, tablet..stb
Vigyél egy könyvet és olvass
13/19 anonim válasza:
Ha akarod, cserélhetünk, én 12 órában fizikai munkát végzek és kb. minden nap egy agyf4sz. Néha azon gondolkodom, a fél karomat is odaadnám egy olyan munkáért, ahol kb. azért kapom a pénzt, mert száll rám a por egész nap és közben telefonozgatok, olvasgatok, stb.
14/19 A kérdező kommentje:
jaja ez belefer, mert nem l egy olyan oldal ahol idore kell valaszolni,pl egy online kurzus eseteben, vagy nem youtube ahol videok vagy filmek mennek.
2022. febr. 7. 15:45
15/19 anonim válasza:
Azért arra is oda kell figyelni, pl.: ünnepek idején nem hinném, hogy napi egy adattal dolgozol. Nyugi, örülj neki, hogy nem pl.: daruzással kell foglalkoznod. Ilyen időben lehet, hogy tök paráznál odafenn.
16/19 anonim válasza:
én azért fogok otthagyni (felmondást már beadtam) egy állást mert 6 hónap után elegem lett hogy 8 órából kb 1 óra a meló a többi meg a f***szvakarás.
17/19 anonim válasza:
az életem elunom, az agyam leépül.Ja és ha a sok proli írna hogy "bezzeg a soron örülnének neki" én ezt nem tudhatom mert nem voltam és nem leszek soha a soron.
18/19 anonim válasza:
nem dógozni járunk be a munkahelyre, hanem pénzt keresni
a lóvé jó?
19/19 anonim válasza:
Ha jol megfizetik akkor nem gond. Neha szeretnek olyan munkat vegezni, hogy ne is talalkozzak mas emberekkel.
Otletkent nem tudod bevinni a laptopod es azon filmezz vagy mast csinalj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!