Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A betanulást követően mennyi...

A betanulást követően mennyi idő elteltével kell képben lenni a dolgokkal?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem egy multinál beszerzés területen. Az első training után kicsit megijedtem. Normális ha így érzek?
2022. febr. 6. 13:33
 1/8 qkker1 ***** válasza:
30%

Nem normális.

Azonnal képben kell lenned, elvégre azért van a betanulási idő!

2022. febr. 6. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ez nagyban függ attól hogy mennyire összetett a munka. Szerintem normális hogy megijedtél ha korábban nem ilyen típusú munkát végeztél.
2022. febr. 6. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Hát nézd. A próbaidő szerintem édes kevés, hogy atlasd a rendszert. Az max arra jó, hogy eldöntsd teszik-e vagy sem.

Nekem volt, hogy majd egy év eltelt mire magabiztosan mozogtam a szerepemben, pedig nem vagyok sem palyakezdo sem béna. Plusz ez idő alatt is van, hogy változnak dolgok és azt is meg kell tanulni.

Úgyhogy alapvető dolgok megtanulasara elég a próbaidő, de ahhoz, hogy tényleg képben legyél több idő kell.

Ez persze a munkakör bonyolultsagatol is függ, de ha felmerult benned ez a kérdés, akkor valószínűleg nem egyszerű a feladatod.

2022. febr. 6. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
20%

Hát figyelj. Nem ezen a területen, de szintén kezdőként kezdtem el dolgozni. 6 hónap volt a próbaidő, de még egy év után is tanultam új dolgokat. 4 hónap után is volt hogy odaálltam a főnök elé, hogy figyelj, elmagyarázod ezt mégegyszer?

Soha semmi gond nem volt ebből. Ez csak az adott cégtől függ.

2022. febr. 6. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Remélem soha nem jön el az életemben az a pont, amikor már csak olyan feladatot kapok, amiről már első hallásra tudom hogyan kell megoldani, mert triviális. Ez azt jelentené, hogy egy fejlődésre alkalmatlan pozícióban vagyok és szellemileg nem kielégítő feladatot kell végeznem.

Szerencsére ez a veszély egyelőre nem fenyeget, és ha mégis fenyegetne, másodállásban elmennék kutatónak.

2022. febr. 6. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Az én betanulási időm kb fél éve véget ért (elvileg) és heti szinten kerülnek elő olyan ügyek amikről azt se tudom eszik vagy isszák.

Miközben a betanulás alatt az ÖSSZES ügytípust végigvettük a céges képzésen. Ja. LÁtom.

2022. febr. 6. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Feladatkörfüggő.

Egy multinál rengeteg olyan dolog kerülhet eléd még hónapokkal a belépés után is, amivel még nem találkoztál.

2022. febr. 6. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én amikor betanultam, egy olyasvalaki tanítgatott aki 5 éve ott volt és épp egy olyan feladat jött amit még ő sem csinált soha, szóval szellemi munka esetén nem fogsz mindent tudni 1-2 hónap alatt. De ettől még nem kell megijedni, a legprofibbak is voltak egyszer kezdők.
2022. febr. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!