Miért nem léptetnek előre kiemelkedő munkám mellett?
Figyelt kérdés
Főnök többször is dícsért az elmúlt 1.5 évben, mondja ilyen emberre van szüksége, csak így tovább, jó úton haladok ésatöbbi.. van papírom, nyelvvizsgám is a feljebbi pozícióhoz mégis olyan ember kapta meg, kinek se diplomája, se nyelvvizsgája. No nem mintha nagy szám lenne, napi szinten beszélem az adott nyelvet ami szükséges, középfokú kell belőle annál ugyan jobban megy. Ami a munkát illeti 1.5 éve vagyok itt, még kritikát, negatívumot nem kaptam a munkámra és úgy tűnik többszörösét teszem bele mint a többiek a cégnél.. igyekszem tanulni a munkahelyen amit csak lehet, mivel elértem a munkaköröm maximumát úgy érzem, ezért más területről is tanulok. Mik azok a jelek ami alapján a főnök nem számol velem hosszútávon, vagy szerintetek miért történik így? Azt nem gondolnám, hogy a főnök féltené a pozícióját.2022. febr. 5. 22:41
1/6 A kérdező kommentje:
25/F ez lemaradt. :-)
2022. febr. 5. 22:42
2/6 anonim válasza:
A feljebb lévő pozi mennyire igényel nagyobb tudást? Amúgy még túl fiatalnak gondolhat az adott pozícióra, velem is ez volt. Egy 35 éves nő kapta meg, akinek a tudása részben megvan, a képesítése nincs. Ez egy korábbi munkahelyemen volt, utána is azt éreztem, h zöldfülűnek tartottak, mert az ott dolgozók 30-40 sőt 50 évesek voltak. Én voltam a legfiatalabb. 26/F
3/6 A kérdező kommentje:
Szó szó nagyobb tudást igényel ami jobban kapcsolódik a diplomához, amolyan szakmabelibb dolog. Úgy fogalmaznék fiatalon, olyan 35-37 éves korig szerintem az embernek nagyon éles az agya főleg ha nagyobb IQ társul hozzá, akár komolyabb dolgokat, összefüggéseket egyszer elmondanak és meg is tanultam nekem ez nem okoz problémát. Mondhatnám úgy érzem, hogy többre vagyok hivatott már ilyen fiatalon is.
2022. febr. 5. 22:53
4/6 anonim válasza:
A főnöködnek az adott poszton van szüksége rád. Elégedett, nem akar másik embert a helyedre, betanítani. Tamulj ki mindent, amit lehet, aztán egy másik munkahelyen már eleve magasabb pozíciót keress, mikor pályázol.
5/6 anonim válasza:
Magasabb poziban, magasabb végzettséggel több pénzt kéne neked adni, mint annak akit csak felrak magasabb poziba, végzettség nélkül.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elvégre szeretek dolgozni szeretem a munkát, azt elhiszem hogy elégedett.. csak éppenséggel én nem vagyok az ki értékesebb ember akar lenni, egyszer még azért rákérdezek mi a helyzet, de nézek másik melót és meglépek amint lehet. Amúgy picit kellemetlen, hogy ide vettek fel amolyan technikusi pozícióba és nem kapok diplomás helyet, itt a miértje ahogy írjátok.
2022. febr. 6. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!