Melyiket választanátok, és miért? Mindkettőt nem csinálhatom....🙈😔
Aegon tanácsadói munka, személyes értékesítés, vállalkozói jogviszonnyal, fix fizetés nincs, csak jutalék, ami leginkább attól függ, hogy mennyit dolgozol, tehát lehet kevés, lehet sok, kötetlen munkaidő.
Erste bank banki, és biztosítási termékeinek értékesítése telefonon keresztül meglévő ügyfeleknek, 6 órás 2 műszakos alkalmazotti jogviszony, fix plusz jutalék, átlagban 260 ezret keresnek az ott dolgozók.
#1-es!
Ameddig csak lehet!
Én akkor a fix Erste-set vállalnám be. Ha hosszan kell, és a megélhetésed múlik rajta, akkor az emberek általában a biztosra mennek.
Hacsak nem vagy nagyon kockázat kereső/szerető, mert akkor nyilván az Aegon.
1es voltam.
#1-es!
Jelenleg az Aegonnál vagyok tanácsadó kb 3 hónapja, a jutalékot szeretem, mert az eddig nagyon jó volt, de maga a személyes értékesítés nem az én világom, a telefonos értékesítést imádom, de az Aegonnál, amit kevésbé szeretek ott viszont sokkal több a pénz, azért vacilálok....
Az erste bankos biztosítás értékesítők akkor keresnek ilyen keveset, ha nagyon gyenge hónapot zárnak. Az átlag ennél jóval magasabb.
Én is ott dolgozok, csak másik osztályon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!