Baj, ha nem jövök ki a középkorú emberekkel?
Figyelt kérdés
Diákmelón sose szólnak hozzám a 40-es emberek, csak a velem hasonló korúakkal, huszasokkal meg néhány harmincassal tudok beszélni.2022. jan. 29. 16:42
1/9 anonim válasza:
Itt Magyarországon örülj,hogy lyuk van a sggeden!
2/9 anonim válasza:
Nem baj, csak még nagyon gyerekes vagy ezek szerint.
Én anno diákmelón csak a 30-50 körüliekkel jöttem ki, a saját korcsoportom egyszerűen kiidegelt.
3/9 anonim válasza:
Én ismerek olyat,aki középkorú és szeretett az első perctől fogva,hogy ismert.
És olyat is,aki ugyanúgy középkorú,de már rühellt,ahogy meglátott.
Mellesleg ezt hozzáteszem.
Annak ellenére,hogy engem valamiért a magyar emberek,a saját fajtám nem szeret.
Ha meg átlagos vagy,mármint szerethetőség téren,akkor biztos hogy nem ekkora a baj,mint ahogy leírod.
Valami más dolog van,amit elfelejtettél ide írni.
5/9 A kérdező kommentje:
Sori meló ez
2022. jan. 29. 16:53
6/9 anonim válasza:
Nekem nem baj. Neked viszont előnyödre válna az életben, ha minden korosztállyal megtalálnád a közös hangot.
7/9 A kérdező kommentje:
Ezen a munkahelyen másodszor voltam amúgy és 18 vagyok.
2022. jan. 29. 17:24
8/9 anonim válasza:
Olyan szempontból baj, hogy sokkal több kapcsolati tőkéd lenne, ha minden korosztállyal kijössz. Majd a diákmeló után, az "igazi" munkahelyeden is nagy eséllyel idősebb főnökeid lesznek, ott sem előny, ha nem jössz ki velük.
9/9 anonim válasza:
Mindig nagyon jól kijöttem a fiatalokkal, egyenrangúnak tartottam őket.
Sőt, a legjobb barátom is 26 éves, velem egykorúakkal nem jövök ki. Befásult károgó a legtöbb.
F, 53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!