Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Cégnél a főnök felhívhatja a...

Cégnél a főnök felhívhatja a dolgozó házi orvosát? A házi orvos kiadhat bármilyen információt a betegről?

Figyelt kérdés

Magas lázam van, szédülök, a hangom egyenlő kb a nullával, köhögök, torkom fáj, izom fájdalom stb, kb minden ami a covid tünete. Volt hasmars is szerda reggel. De azon már túl vagyok. De a gyors tesztjeim negatívat mutatnak. Ma megyek orvoshoz táppénz miatt. Az elmúlt 2 napban pont pihenős voltam, próbáltam gyógyszerekkel ès pihenéssel ezt letudni. Viszont felhívott a főnököm nem règen. Már nem az első eset hogy megkèrdőjelez. Olyanokat mondott hogy akkor adjak egy címet ahová lehet menni engem tesztelni meg làzat mérni, ès adjam meg az orvos számát is akit majd ő felhív ès megkérdezi tőle hogy miért is kell bemenjek hozzá, miért nem lehet telefonon intézni..

Egyszerűen nem hisz nekem ez èrezhető. Gondolom azért mert nekem vidéken van a dokim ès mert 2 napot szabad voltam ma meg mennèk dolgozni ès ez gyanúra ad nekik sztem okot. Pedig tegnap a vezetőmnek àtküldtem hogy 38,6 volt a lázam.

2022. jan. 28. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Az a vicc, hogy elsőnek azt írtam, mint a nyolcas meg a kilences, viszont engem majdnem mindenki lepontozott.

Ennyi funkcionális analfabéta van itt?

2022. jan. 28. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
9%
Ott már mondjuk baj van ha pontozásért "segítesz" másoknak és felháborodsz majd be is szólsz másoknak, kisfiam.
2022. jan. 28. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem a pontozásért segítek, és nem szólok be.

Csak tudod: a hibás pontozás félrevezetheti a kérdezőt, és másokat is.

Ha pedig valaki sikerül itt leszázalékolni, az hiteltelen lesz.

Akkor már segíteni se tud senkinek.

2022. jan. 28. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
12%
Cinikusan funkcionális analfabétának hívtál embereket. Ja de persze csak megkérdezted. Nem biztos nem azért. Na feküdj le kicsi szívem, sok volt mára a mobilozás.
2022. jan. 28. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Cinikusan?

Megmondanád, hogy miért?

2022. jan. 28. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
9%
Elég volt mostmár, tedd le szépen a telefont és mars aludni!
2022. jan. 28. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja, hogy egy kis piszkálódás az kellett neked?

Hát én meg nem örülök az ilyennek.

2022. jan. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!