Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lejárt személyivel feltudnak...

Lejárt személyivel feltudnak venni munkavállalónak?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatban van már az új személyi intézése? Kaptál ideiglenes papírt, amivel igazolhatod magadat az átmeneti időszakban?
2022. jan. 28. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon gyorsan tudsz szereni ideiglenest és az tuti jó. De amúgy is szerintem valami rugalmasság lesz benne. Nem ezen fog múlni szerintem. De kezd el intézni ma.
2022. jan. 28. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akár ha most elindulsz, még tudsz ideiglenes személyit csináltatni.Maga a folyamat nem több 10 percnél.Ha várnod kell is 1 óra alatt megvagy vele.Az ideiglenes személyit elfogadják.
2022. jan. 28. 09:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. jan. 28. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre nem vonatkozik a járványhelyzet miatti érvényesség meghosszabbodás...???
2022. jan. 28. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Tessék! Június 30-ig érvényesek a lejárt okmányok4

[link]

2022. jan. 28. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

5 Leírom én hogy jártam tavaly.

Lejárt a személyim, a lejárat előtt jelentkeztem, hogy szeretnék csináltatni újat.Azt a választ kaptam, hogy nem kell, a járvány helyzett miatt érvényesnek kell tekinteni.De aztán jött a csavar...

Ügyet kellett intéznem a Telekomnál és nem fogadták el a személyimet, mondván, hogy csak érvényes okmánnyal lehet intézkedni.Hiába hivatkoztam arra, amit az okmányirodában mondtak, nem érdekelte őket.

Na, akkor elmentem az okmányirodába, elmeséltem hogy jártam.Ott azt mondta az ügyintéző, hogy bár a járványhelyzet miatt hivatalosan a lejárt személyim is érvényesnek számít, nekik tudomásuk van arról, hogy bankokban és a telefonszolgáltatóknál NEM FOGADJÁK EL a lejárt okmányt.Ő is azt mondta, hogy tudja milyen faramuci ez a helyzet, de ez van.

2022. jan. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!