Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azok a ferfiak akik csinaljak...

Azok a ferfiak akik csinaljak ezt, mi az oka? N

Figyelt kérdés
Ha egy no munkatarsatok meglatjatok setalni haza munka utan a jardan, es ti elmentek mellette kocsival, akkor miert nezitek meg nagyon? Ha amugy tok kozombosek vagytok egymassal.
2022. jan. 22. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez veled történt, miért nem úgy teszed ki a kérdést? Valószínűleg elgondolkodott rajta, hogy ismer-e, haza vigyen-e, ágyba vigyen-e... Ilyesmi. Kérdezd meg tőle.
2022. jan. 22. 18:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Hat biztos hogy felismer, mert viszonylag sokszor talalkozunk, de nem is beszelunk soha, ugyhogy tuti nem gondolkozik azon, hogy haza vigyen-e. 😆

De a fent emlitett szituacio mar sokszor megtortent.

2022. jan. 22. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem szoktak a munkahelyről nézegetni engem az emberek. Akivel közömbös vagyok, az messze lakik, nem jár arra, amerre én. Nem tudom, hogy miért lehet.
2022. jan. 22. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden munkatársat megnézne, akit ismer.

Pl.: Villamosról leszálva kb 3 másodpercen át bámultam egy férfit, aki volt évfolyamtársam gimiből, de soha sem beszéltük így nyílván nem köszönök neki.

Nem volt mögötte semmi elfolytott szexuális vágy. Tudtommal mindketten hetero férfiak vagyunk.

Konkrétan semmit nem jelent ha egy ismerős embert valaki bámul az utcán.

Ha közeledni akarna, nem ezt csinálná.

Nem hiszem, hogy jó taktika lenne, hogy "Bámulom 3mpig azt remélve, hogy oda jön hozzám és beszélgetünk".

2022. jan. 22. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Azért nézik meg, mert pl kantáros kertésznadrágban kevésbél látják, hogy milyen alakja van, mint mondjuk szűk farmerban
2022. jan. 22. 19:10
 6/9 A kérdező kommentje:

?

Nem hordok kantáros kertésznadragot 🤣

2022. jan. 22. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Imádunk nőket bámulni. Utcán meg szabad. Munkahelyen nem feltétlen illendő ez így ennyire.
2022. jan. 22. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 De van aki nem irodai dolgozó, hanem fizikai, és ott általában abban vannak, ami némileg elrejti az alakjukat, így a férfiember csak utcai ruhában tudja jobban megnézni.
2022. jan. 22. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Simán lehet hogy csak azt nézte hogy ez biztos a Marcsi a munkahelyről,van hogy én is megnézek néhány embert mert ismerősnek tűnik de csak diszkréten.

Aztán lehet csak lecsekkolt,nem egy ritka dolog az

2022. jan. 22. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!