Ha a tusfürdő ára a Tescoban a 6-szorosára emelkedett 15 év alatt,akkor a fizetésünknek is 6-szor annyit kellett volna emelkednie?
15 éve 200 ezerért vettem egy 40 colos tévét ma meg ugyanennyiért egy 60 colos tévét vettem. Akkor a fizetésemnek alacsonyabbak kéne lennie mint 15 éve?
Ha valami dràgult vagy olcsóbb lett az nem jelenti rögtön a fizetése növekedését vagy csökkenését.
"ha a minimálbérre gondolsz, valószínűleg igen azért írod most a 135 ezres nettót, akkor felvilágosítanálak, hogy 17 éve vagyis 2005-ben a bruttó minimálbér 57000 Ft volt."
Nem arra gondolok, te csak ne találd ki helyettem hogy én mire gondolok, ha szabad kérnem.
És tényeket közöltem. 17 éve kezdtem a bérlap megvan, 82.000 volt a nettóm.
Most ugyanott, 17 év elröppent, és 135 a nettóm.
Ezt így nem lehet, pláne, mert 1 termék ugrott valamennyi x et...
Én kb. 5 éve kezdtem el dolgozni, azóta tudom a számokat, és az biztos, hogy mostanság ebben az 5 évben sokkal jobban drágult minden, a fizetés meg alig-alig mozdult el.
Lehet régen más volt, jobb volt a lekövetés, de mostanság szerintem borzasztó.
Főleg az autók, ingatlanok meg a benzin... Na ehhez képest a fizetések sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!